Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Mini Cooper s Aero Dinamik Paket Ön Tampon Eki

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Mini Cooper s Aero Dinamik Paket Ön Tampon Eki

Merhaba herkese.2-3 hafta Bursa otobanında yerde yatan ölü köpeği son saniye fark etmem sonucu üzerinden geçtiğim ve ön tampon ekini kırdığı için parçayı aramaya başladık.

İstanbul'da maslak oto sanayi ve bostancı oto sanayi dahil olmak üzere karış karış gezdik ama hep malesef cevabı ile karşılaştık...

Şimdi aradığımız parça benim aracım 2011 mini cooper s jcw ön tampon eki v2 adında geçiyormuş parça kodu da 5111 0445 888 belirttiğim kod.Sağlam kalan kısmından zar zor bulduk.Bir yerde buldum almanya'dan gelicek dedi 2 parça halinde satılıyor ve toplamı 765 tl'ye tekabül ediyor kdv dahil fiyatı ile.Bu parçalardan elinde olan bende sag tarafı var ama ne kadar saglam onu bilemiyoruz birleştirince görücez.Çifti varsa çiftini teki varsa tekini (Bende sag tarafı var)
    satın alabilirim elinde olan varsa gerçekten artık arabayı eski halinde görmek istiyorum görüntü çok kötü çünkü

Araç şuan bu halde geziyor

Resimdeki üstteki parça bizim araçtaki parça

Eklenen Dosyalar

Konuyu alinik parcalar kismina acsaniz daha faydali olurdu.umarim bulursunuz.bu arada gecmis olsun daha kotusude olabilirdi

Yorum Yap

Aslı ycanciftci tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Konuyu alinik parcalar kismina acsaniz daha faydali olurdu.umarim bulursunuz.bu arada gecmis olsun daha kotusude olabilirdi
      Evet haklısınız daha kötüsü olabilirdi bu kadar ile kurtulduk.ALLAH Korudu diyebiliriz.

Yorum Yap

Anladim kusura bakmayinbaktinizmi bilmiyorum ancak Malum sitede jwc tampon takimlari satiyorlar cikma olanlarda var belki parca parca satan da vardir?

Yorum Yap

Aslı ycanciftci tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Anladim kusura bakmayinbaktinizmi bilmiyorum ancak Malum sitede jwc tampon takimlari satiyorlar cikma olanlarda var belki parca parca satan da vardir?
          Ya varda tek olarak satmıyor adam komple tamponu satıyor

Yorum Yap

Parçacılara sorun sıfır getiren tek parça şeklinde sipariş edersiniz sadece ön lip

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum Yap

Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Parçacılara sorun sıfır getiren tek parça şeklinde sipariş edersiniz sadece ön lip

İsim vermek yasak mı bilmiyorum ama Garage 360 diye bir mekanda bulduk yarın sabah haber vericekler umarım güzel sonuçlanır.

Yorum Yap

Eninde sonunda tamponun ekini bulabildik Fakat tampon eki boyasız geldi biz bunu siyaha boyucaz boya kodunu nerden bulcaz ?

Yorum Yap

Plastik nasil boyasiz geldi ya ? Mat siyah boyanmasi lazim boyanirsa.Boyacilara gidip söyleyin onlar bilir.

Yorum Yap

Boyanabilir parca aldin muhtemelen, digerine yakin bi sekilde boyamaya calisacak artik boyaci, normalde plastik gelir o parca
                    doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                    2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                    3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                    4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                    5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                    6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                    7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                    8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Valla bakalım boyaya gidince görücez parçayı hakan bmw getirdi araba suan ustada o aldı parcayı teslim ben hastayım yatıyorum görücez bakalım Yarım saatte whatsappdan fotograf atar bana o

Yorum Yap

Geç gördüm konuyu biraz halletmişsiniz ama bundan sonra ihtiyacı olanlara yardımı olur belki.
                        Siteden Sinan isimli arkadaşımızın sarı cooper s'inin de lipini çalmışlardı sizin kırılan parçanızın aynısı.
                        Hürmak'a yönelndirmiştim yardımcı oldular sağolsunlar.
                        34 JOB 30 - 2012 Cooper JCW Midnight Black
                        34 DN 1806 - 2011 Cooper S (jcw equipped) Chili Red

Yorum Yap

Lipi niye calarlar abi ya
                          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Lip lazım olmuş demek ki (:
                            sigpic

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Valla biz de şaşırdık kanka sibop kapağını bile çalıyorlar da ilk kez lip hırsızlığı vakasıyla karşılaştık
                              34 JOB 30 - 2012 Cooper JCW Midnight Black
                              34 DN 1806 - 2011 Cooper S (jcw equipped) Chili Red

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X