Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINIClubTR Instagram Hesabı fotoğrafları
Çöküş
X
-
Buradaki fotolarımı göremiyorsunAslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen burdan neden göremiyorum Format mi farklı fotoğrafların?
42 EMN 92
R55 Clubman S
Yorum Yap
-
Aynen abi yüklemiyor bazılarını bazıları var amaAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBuradaki fotolarımı göremiyorsun
42 EMN 92
R55 Clubman S
Yorum Yap
-
Crome dan mı giriyosun emin bend ebazılarını kaydederken farklı bi formatta kaydediyo sonradan açılmıyor anlayamadımAslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynen abi yüklemiyor bazılarını bazıları var ama
42 EMN 92
R55 Clubman S
Yorum Yap
-
Tapatalk tan abi uygulamadan giriyorum görünmüyor önceden yoktu güncellemeden sonra oldu uygulama kaynaklı sanırsamAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCrome dan mı giriyosun emin bend ebazılarını kaydederken farklı bi formatta kaydediyo sonradan açılmıyor anlayamadım
42 EMN 92
R55 Clubman S
Yorum Yap
-
Bazen biraz beklemek gerekiyor konu içerisindeAslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTapatalk tan abi uygulamadan giriyorum görünmüyor önceden yoktu güncellemeden sonra oldu uygulama kaynaklı sanırsam
42 EMN 92
R55 Clubman S
Yorum Yap
-
Maşallah , RenktaşızAslı UP1026 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAkyaka'dan [emoji5]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Minilerimizin memleketinden kareler
IMG_7044.jpg
IMG_7044.jpg
IMG_7150.jpg
IMG_7045.jpg
IMG_7151.jpg
IMG_7272.jpg
Yorum Yap
-
En son çektiklerimi bi önceki sayfada paylaştım aslında, o günden beri hiç yıkatamadığım için yenisi yokAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster@Alican senin mini den fotolar yokmu onlarada bakalım
Yorum Yap

Yorum Yap