Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Ön plakadan ceza yediniz mi ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Ön plakadan ceza yediniz mi ?

arkadaşlar merhaba,

malum bazı araçlarımızda önde plaka bulunmuyor. benim aracımda da önde plakayı takmadım. geçenlerde ekipli radar kontrolüne girdim, önde plaka olmadığı için durdurdular. polis ısrarla aracı parka çekicez diye tutturdu. aracı yeni almam vs nedeniyle bir şekilde parka çekmekten vazgeçti. ön plakayı takmadan trafiğe çıkma diyor.

şimdi böyle bir olay başımdan geçince doğal olarak yasayı baştan sona okudum.
    eskiden 69 tl lik bir ceza yaptırımı vardı, şimdi ise trafikten men deniyor.

aranızda hiç plaka yüzünden sıkıntı yaşayan oldu mu ?
    porcshe nin ön tamponu plaka için uygun olmasına rağmen plaka takmıyorlar. ama kimsede bişi demiyor ))

http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx...=Karayollar%FD

bakmak isteyenler için 54. madde.

Konuyla ilgili cok guzel bir cumle hatirliyorum Seccop tarafindan...

"Burdan ne porscheler ferrolar geciyor plakasiz.. Agzinizi acmiosunuz "
    bende 2 kere falan yedim. Ama plakaya gelene kadar baska noktalarda da falsom oldugu icin pek problem olmuyor artik

R53umde takmistim ancak r56ya, hele jcw bodykit varsa kesinlikle plaka yakistirmiyorum.. Dolayisiyla da takmamaya devam edecegim. Ama ne olur ne olmaz diye hep camda tutarim, bahanem saglam olsun diye
    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

bende ön cama dik bir biçimde koydum. buna rağmen sıkıntı çıkaracaklarına eminim.

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Konuyla ilgili cok guzel bir cumle hatirliyorum Seccop tarafindan...

"Burdan ne porscheler ferrolar geciyor plakasiz.. Agzinizi acmiosunuz "
      bende 2 kere falan yedim. Ama plakaya gelene kadar baska noktalarda da falsom oldugu icin pek problem olmuyor artik

R53umde takmistim ancak r56ya, hele jcw bodykit varsa kesinlikle plaka yakistirmiyorum.. Dolayisiyla da takmamaya devam edecegim. Ama ne olur ne olmaz diye hep camda tutarim, bahanem saglam olsun diye

Yorum Yap

Sizinde söylediğiniz gibi ön tarafta plaka kullanmayan arkadaşlarımız var fakat uygulamalara denk geldiklerinde en azından ön cama iliştirip bi şekilde geçiyolar. Szinde aracınızın bağlanmaması şansınıza olmuş geçmiş olsun diyeyim bence plakasız gezmeyin plakalı şekildede arabalarımız gayet güzel duruyorlar.
        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

App bastırın, Plakayı çekiçle dövün Yanda dursun çevirmede ön cama koyup geri kaçırıp vurdular yeni düştü en kısa zamanda takıcam dersiniz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum Yap

Ben de aracimi plakasiz kullaniyorum, simdiye kadar 7-8 kere ceza yememe ragmen uslanmadim plakayi koltuk yaninda tutuyorum, olasi cevirme bolgelerine girerken veya polis gordugumde on cama koyuyorum...
            doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
            2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
            3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
            4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
            5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
            6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
            7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
            8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

bende ole bı durum yasadım ama sesimi çıkarmadım çünkü plaka en ufak sorun ona gelene kadar bı ton ceza yazacak kusur var

Yorum Yap

Aslı snnkryl tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                bende ole bı durum yasadım ama sesimi çıkarmadım çünkü plaka en ufak sorun ona gelene kadar bı ton ceza yazacak kusur var
                Kesinlikle katılıyorum, ben de yaşasam hiç münakaşa etmedim tamam yaz derdim
                Volkan USER
                34 BCS 55

[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
                [FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]

Yorum Yap

80 - 100 lira yazsın o bişey değilde, yasaya trafikten men ibaresi düşmüşler.

taksam mı takmasam mı arada kaldım? plakasızda çok cici duruyor. )

Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Kesinlikle katılıyorum, ben de yaşasam hiç münakaşa etmedim tamam yaz derdim

Yorum Yap

eski araçlarımı uzun süre plakasız kullandım ama her çevirmede durdurulup laf anlatmaktan sıkıldım o yüzden artık sökmüyorum. Arkadaşlarında dediği gibi ona gelene kadar neler neleer var ceza yazılcak. Kaldıki plakasız porscheler ferrariler geçerken ses çıkartmıyorlar ama mini yada benzeri bir araç gördüklerinde hemen yapışıyorlar. polislerle pek muhattap olmayı sevmediğim için plakayıda sökmüyorum.
                    34 NAD 99 '06 JCW
                    34 AR 3221 '11 JCW
                    34 EK 391 '09 MCS

Yorum Yap

Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      polislerle pek muhattap olmayı sevmediğim için plakayıda sökmüyorum.
                      Dagilin beyler hahahahahaa

Yani kural disi bir hareket sonucta.. o yuzden katlanmak lazim cezaya
                      1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                      2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                      4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                      5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Abi polisler arasında şu konuşmaya şahidim;
                        BMW M5 ve Maserati Fenerbahçe girişinde kontrol noktasından geçiyor,Ağalar geçsin de arkasındaki Miniyi al )
                        sigpic

Yorum Yap

Tam konunun üstüne denk geldi işyerinin arabasına plakasının önde olmamasından dolayı 80 Tl ceza kesmişler plaka uygun hale getirildi diye not düşmüşler Acaba sorun halledilmeseydi bağlayacaklarmıydı diye düşünmeye başladım.
                          IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Bende de onde plaka yok, 2 kere cez yedigimden cevirme hissettigim an on cama koyuyorum sonra tekrar sag paspas ustune iniyor
                            34 V 1271 / 2012 R56 Midnight Black JCW
                            34 JZ 9538 / 2011 R56 Midnight Black JCW
                            34 DEN 22 / 2004 R50 Chili Red Cooper
                            34 NE 0782 / 2014 R58 Spice Orange Coupe S

Yorum Yap

en iyi çözüm tamponun altına plakalık sistemi bağlıyorlar miniaksesuar koymuştu sanırım instagrama istediğinde açıp kapatıosun bence harika

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X