Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Ön plakadan ceza yediniz mi ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ben de yedim önceki aracımda bir iki kere sonra sıkıldım yapıştırdım. Suankinde de takmamayı düşünüyorum. genelde motorculara yazdıkları plakayı örtme cezası kesiyorlar sonra da düzeltildi diye not düşüyorlar

Edit: Moruk bu alttan plaka cıkartma dalgası iyi hoş da biz onu kırarız yüksek kullananlara ilaç
    hahahaha bizim arabalarin altinda onun girecegi kadar mesafe yok kanka

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı
    ben de yedim önceki aracımda bir iki kere sonra sıkıldım yapıştırdım. Suankinde de takmamayı düşünüyorum. genelde motorculara yazdıkları plakayı örtme cezası kesiyorlar sonra da düzeltildi diye not düşüyorlar

Edit: Moruk bu alttan plaka cıkartma dalgası iyi hoş da biz onu kırarız yüksek kullananlara ilaç
    En son düzenleyen b.battal; 30-10-14, 18:56.

Bir yorum yaz:

• faktis
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaslar instagram sayfamda urun mevcuttur.Bilginize. Gayet mantıklı bir çözüm ve gittikçe talep artıyor bu ürüne.

instagram.com/minicooperaksesuar
    gece ikide uykuluyken bakmıştım sanırım gözden kaçtı. teşekkürler.

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Arkadaslar instagram sayfamda urun mevcuttur.Bilginize. Gayet mantıklı bir çözüm ve gittikçe talep artıyor bu ürüne.

instagram.com/minicooperaksesuar

Bir yorum yaz:

• kuzulove
    yanıtladı
    aynen buydu

Bir yorum yaz:

• faktis
    yanıtladı
    sanırım buna benzer bir şeydi,

http://www.youtube.com/watch?v=YbWT3e8vI4U

Bir yorum yaz:

• faktis
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sponsorumuz minicooperaksesuar instagram accountunda olmasi lazim ornek videosu...
    hesabına baktım ama bulamadım, sanırım kaldırmış...

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı faktis tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    örnek videosunun linkini ekleyebilir misiniz?

nasıl bir şeymiş merak ettim.
    Sponsorumuz minicooperaksesuar instagram accountunda olmasi lazim ornek videosu...

Bir yorum yaz:

• faktis
    yanıtladı
    örnek videosunun linkini ekleyebilir misiniz?

nasıl bir şeymiş merak ettim.

Aslı kuzulove tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    en iyi çözüm tamponun altına plakalık sistemi bağlıyorlar miniaksesuar koymuştu sanırım instagrama istediğinde açıp kapatıosun bence harika

Bir yorum yaz:

• kuzulove
    yanıtladı
    en iyi çözüm tamponun altına plakalık sistemi bağlıyorlar miniaksesuar koymuştu sanırım instagrama istediğinde açıp kapatıosun bence harika

Bir yorum yaz:

• ozanoztrk
    yanıtladı
    Bende de onde plaka yok, 2 kere cez yedigimden cevirme hissettigim an on cama koyuyorum sonra tekrar sag paspas ustune iniyor

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Tam konunun üstüne denk geldi işyerinin arabasına plakasının önde olmamasından dolayı 80 Tl ceza kesmişler plaka uygun hale getirildi diye not düşmüşler Acaba sorun halledilmeseydi bağlayacaklarmıydı diye düşünmeye başladım.

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Abi polisler arasında şu konuşmaya şahidim;
    BMW M5 ve Maserati Fenerbahçe girişinde kontrol noktasından geçiyor,Ağalar geçsin de arkasındaki Miniyi al )

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    polislerle pek muhattap olmayı sevmediğim için plakayıda sökmüyorum.
    Dagilin beyler hahahahahaa

Yani kural disi bir hareket sonucta.. o yuzden katlanmak lazim cezaya

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    eski araçlarımı uzun süre plakasız kullandım ama her çevirmede durdurulup laf anlatmaktan sıkıldım o yüzden artık sökmüyorum. Arkadaşlarında dediği gibi ona gelene kadar neler neleer var ceza yazılcak. Kaldıki plakasız porscheler ferrariler geçerken ses çıkartmıyorlar ama mini yada benzeri bir araç gördüklerinde hemen yapışıyorlar. polislerle pek muhattap olmayı sevmediğim için plakayıda sökmüyorum.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X