Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
ben de yedim önceki aracımda bir iki kere sonra sıkıldım yapıştırdım. Suankinde de takmamayı düşünüyorum. genelde motorculara yazdıkları plakayı örtme cezası kesiyorlar sonra da düzeltildi diye not düşüyorlar
Edit: Moruk bu alttan plaka cıkartma dalgası iyi hoş da biz onu kırarız yüksek kullananlara ilaç
hahahaha bizim arabalarin altinda onun girecegi kadar mesafe yok kanka
ben de yedim önceki aracımda bir iki kere sonra sıkıldım yapıştırdım. Suankinde de takmamayı düşünüyorum. genelde motorculara yazdıkları plakayı örtme cezası kesiyorlar sonra da düzeltildi diye not düşüyorlar
Edit: Moruk bu alttan plaka cıkartma dalgası iyi hoş da biz onu kırarız yüksek kullananlara ilaç
Tam konunun üstüne denk geldi işyerinin arabasına plakasının önde olmamasından dolayı 80 Tl ceza kesmişler plaka uygun hale getirildi diye not düşmüşler Acaba sorun halledilmeseydi bağlayacaklarmıydı diye düşünmeye başladım.
Abi polisler arasında şu konuşmaya şahidim;
BMW M5 ve Maserati Fenerbahçe girişinde kontrol noktasından geçiyor,Ağalar geçsin de arkasındaki Miniyi al )
eski araçlarımı uzun süre plakasız kullandım ama her çevirmede durdurulup laf anlatmaktan sıkıldım o yüzden artık sökmüyorum. Arkadaşlarında dediği gibi ona gelene kadar neler neleer var ceza yazılcak. Kaldıki plakasız porscheler ferrariler geçerken ses çıkartmıyorlar ama mini yada benzeri bir araç gördüklerinde hemen yapışıyorlar. polislerle pek muhattap olmayı sevmediğim için plakayıda sökmüyorum.
Bir yorum yaz: