Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Giovanni'nin Gunlugu
Çöküş
X
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOlamazzz yikildim valaaa
P.S: Sanki bi sekilde gaza yukleniyorsun gibi geldi Pasa'm ?
Wishdepressifman
Yorum Yap
-
Aslı malikaltindis tarafından gönderilmiş Mesajı göster1 temmuz: bmw li bir gencin ufak capli tacizine ugradim.
Yorum Yap
-
Fatih V.
Günlüğün devam etmesi için Giovanni hayranlarının çeşitli meydanlarda geniş katılımlı eylem hazırlığında olduğuna dair istihbaratlar alıyoruz.
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOGLUMMMM! KUZUMM! BEKLIYON MU BENI SEN USLU USLU? :-)
gunlugun devami icin Istanbul da konusuruz. :-)
Istiyormusunuz devam? Ona gore karar veririz.
Wishhepiniziopuyorumman.
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterwisshman olayin ne bakalim? pazar gunu giovanni'yle geliyorsun dimi kesin Haktan ekisfeksinman rolunu ustlendi cok fena kizdim acisini izmir'e dustugumde cikartacugum ya neyse!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Haktan Admin'im konusu sana havale. Bir O degil birkac daha 'guvendigim daglara kar yagdigini goruyorum'
Pazara gorusmek uzere, benim katilamama durumum anca Istanbul memleketinde kaybolursam vuku bulur. :-)
Wishdiveman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGiovanni coktan Istanbul'a geldi NDG, bende yarin ulkeme geri donecegim. (ahh iste bu seferki yurtdisi tatil idi, sanirim hayatimdaki ilk Turkiye'den tatil icin cikisim oldu) ne gerip degil mi? Ilgilenenler google'dan 'zenobia wreck' 'zenobia batigi' olarak arastirabilir.
Haktan Admin'im konusu sana havale. Bir O degil birkac daha 'guvendigim daglara kar yagdigini goruyorum'
Pazara gorusmek uzere, benim katilamama durumum anca Istanbul memleketinde kaybolursam vuku bulur. :-)
Wishdiveman
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMINInin yerini maille bana ben bi kucuk chip takayim kaybolmazsin istanbulda her yol benim garaja gelir heheheheh
Sent from my iPad using Tapatalk HD
WishIstanbulkorkutuyobeman
Yorum Yap
Yorum Yap