Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
OGLUMMMM! KUZUMM! BEKLIYON MU BENI SEN USLU USLU? :-)
gunlugun devami icin Istanbul da konusuruz. :-)
Istiyormusunuz devam? Ona gore karar veririz.
Wishhepiniziopuyorumman.
OGLUMMMM! KUZUMM! BEKLIYON MU BENI SEN USLU USLU? :-)
gunlugun devami icin Istanbul da konusuruz. :-)
Istiyormusunuz devam? Ona gore karar veririz.
Wishhepiniziopuyorumman.
wisshman olayin ne bakalim? pazar gunu giovanni'yle geliyorsun dimi kesin Haktan ekisfeksinman rolunu ustlendi cok fena kizdim acisini izmir'e dustugumde cikartacugum ya neyse!
wisshman olayin ne bakalim? pazar gunu giovanni'yle geliyorsun dimi kesin Haktan ekisfeksinman rolunu ustlendi cok fena kizdim acisini izmir'e dustugumde cikartacugum ya neyse!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Giovanni coktan Istanbul'a geldi NDG, bende yarin ulkeme geri donecegim. (ahh iste bu seferki yurtdisi tatil idi, sanirim hayatimdaki ilk Turkiye'den tatil icin cikisim oldu) ne gerip degil mi? Ilgilenenler google'dan 'zenobia wreck' 'zenobia batigi' olarak arastirabilir.
Haktan Admin'im konusu sana havale. Bir O degil birkac daha 'guvendigim daglara kar yagdigini goruyorum'
Pazara gorusmek uzere, benim katilamama durumum anca Istanbul memleketinde kaybolursam vuku bulur. :-)
Wishdiveman
Giovanni coktan Istanbul'a geldi NDG, bende yarin ulkeme geri donecegim. (ahh iste bu seferki yurtdisi tatil idi, sanirim hayatimdaki ilk Turkiye'den tatil icin cikisim oldu) ne gerip degil mi? Ilgilenenler google'dan 'zenobia wreck' 'zenobia batigi' olarak arastirabilir.
Haktan Admin'im konusu sana havale. Bir O degil birkac daha 'guvendigim daglara kar yagdigini goruyorum'
Pazara gorusmek uzere, benim katilamama durumum anca Istanbul memleketinde kaybolursam vuku bulur. :-)
Wishdiveman
MINInin yerini maille bana ben bi kucuk chip takayim kaybolmazsin istanbulda her yol benim garaja gelir heheheheh
Yorum Yap