persembe günü veya cuma günü öglen Atasehir Borusana F55 e bakmaya gidecegim sanırım bizim bütün şirketi de beraberimde getirecegim
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaaa Eylül 2014.
Çöküş
X
-
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdmin bunu almaya karar verdi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0601018/detay/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHem de racing green
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterClubmanler 5 kapi olarak geldi sanirimAslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterClubman yine cikacak diye biliyorum. Fena fikir olmaz ama
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGünaydın Güneşe hasret kaldık bikaç gündür .
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi[FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGunaydin abim. Yeter yahu o da dinlensin az. Ter icinde kaliyoruz sonra😂
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslinda rahat uyuyorum bu sekildede
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi[FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVallahi mis gibi oluyor bide erken kalkmadin mi tadindan yenmiyor ☺️
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHee tabi tabi odada 4 adet kuş var diyorum horoz gibiler güneş çıktımı hepimiz ayaktayız
Yorum Yap
Yorum Yap