Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaaa Ağustos 2014

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Talha
    yanıtladı
    arkadaslar bu nedir ya ? Biz burda 300 hp lere ooo diyoruz adam 400 hp cikarmis bi de jcw de degil. Acaba atiyor olabilir mi ? Onceden duyan oldumu bunu?
    Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• fcnbz
    yanıtladı
    Aslı gunser tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Teknik oto da bijonlari cikartamadi simdi tornaci gelip yapacak diyorlar.Boyle bijon sorunu olan oldu mu acaba
    Sorun cozuldumu abi?

Bir yorum yaz:

• h2s2n
    yanıtladı
    Teknik oto da bijonlari cikartamadi simdi tornaci gelip yapacak diyorlar.Boyle bijon sorunu olan oldu mu acaba
    Uzun süre tak çıkar işlemi görmediyse olan bir sey levyeyle bijona alttan üstten biraz müdahale ile çıkarırlar ama zahmetli iş jantta boya filan varsa sıkıntı olacak. Siz gene de uyarın temiz çalışsınlar diye

Bir yorum yaz:

• gunser
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• gunser
    yanıtladı
    Cok saolun lastikcide acamadi sigortadan cekici istedim teknik otoya goturecem bir bijon yuzunden

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Gunser geçmiş olsun.. Bizim ekipten kimseler yokmu yaw uyanık

Bir yorum yaz:

• h2s2n
    yanıtladı
    Bursa da lastigimiz patladi sifreli bijon asinmis speedy onunde lastikcinin acilmasini bekliyorum .
    Geçmiş olsun... Uyandırmaya bak sağda solda tel nosu varsa kalkmıyorlar bazen erken ( aynı seylerı yasadıydım ordan biliyorum )

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Bursa da lastigimiz patladi sifreli bijon asinmis speedy onunde lastikcinin acilmasini bekliyorum .
    Cook gecmis olsun :/

Bir yorum yaz:

• gunser
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Yok kardesim yaa bizim burada acaip insanlar turedi son bir yilda her memleketten var kavga gurultu ne ararsan var belediye meydan yappti sanki stadyum sabaha kadar mac var evin onu de iki ayri yol birlesiyo uzun bi duzluge dogru isiklarda her 60 saniyede bir drag var dahada neler neler var

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Asker ugurlamalari var galba sesten durulmuyor valla evde

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı seccop tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Herkeşe iyi akşamlar uykular bıcı bıcılae
    Uyku tutmuyor gurultuden sabaha kadar sokaklarda dolasiyolar millet uyumuyirmu arkadas anlamafim

Bir yorum yaz:

• seccop
    yanıtladı
    Herkeşe iyi akşamlar uykular bıcı bıcılae

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Herkese Tünaydın.

Bir yorum yaz:

• h2s2n
    yanıtladı
    Amin cumlemize. Gunaydinlar olsun...