Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini'lerimizin Plakaları ?
Çöküş
X
-
Beni cok ozlemisse oglunn gorusuruz tabisi dee [emoji16]Aslı minisena tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen hiccc ozlemedim ama minnos sizi cok ozlemis gelsin o gzl kizlar diyo oglum[emoji594]
Sent from my iPhone using Tapatalk

Cok guzel bir aksamdi, gercekten cok tesekkur ediyorumm
Not: hala kisa devre yapiyorum. Ve deli gibi uykum var. Bugun bir baktim gercekten ayakta uyuyakalmisim
Bir yorum yaz:
-
Ben hiccc ozlemedim ama minnos sizi cok ozlemis gelsin o gzl kizlar diyo oglum[emoji594]Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha bu fotografi cok siviyirim yaaa
Ne mutlu olmustuk minnosunu gorunce
Bir yorum yaz:
-
Hahaha bu fotografi cok siviyirim yaaaAslı minisena tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHem plakam, hem #mctrangels @dims ve @ndg daha ne oldun[emoji1297][emoji594] #minilovers
Ne mutlu olmustuk minnosunu gorunce
Bir yorum yaz:
-
oo ciddi mi hemen o zamanAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBagcilar 4000 istiyor valla suan D icin
Bir yorum yaz:
-
Kdvdsnbd adam mizahşör hahahahahaAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbenimki de 34 UT 5348 hatta UT papa UT, UT papa UT, UT UT papa UT
Bir yorum yaz:
-
Bagcilar 4000 istiyor valla suan D icinAslı DrAGA tarafından gönderilmiş Mesajı göster34 D 5569...Dolmus plakası gibi kabul ediyorum
Bir yorum yaz:
-
Merhaba,Rica etsek aracınız için garaj bölümünde konu açar mısınızAslı Mitokondri tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]7535[/ATTACH]Himm bu gun resim yuklemeyi.ogrendim..benim tum araclarim standart dt plakaliydi bunuda dt yaptirdim
Bizi R59'dan mahrum etmeyin
Bir yorum yaz:
-
Hem plakam, hem #mctrangels @dims ve @ndg daha ne oldun[emoji1297][emoji594] #minilovers
Bir yorum yaz:
-
Güncel tutalım[emoji5]
34 VY 4021
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: