Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Ankara servis yardımı

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Ankara servis yardımı

Arkadaşlar merhaba;
    Ankaraya tayin oldum.
    Benim minnoşu göstercek bakımlarını yaptırabileceğim
    Gerçek bir usta nereyi önerirsiniz devamlı gittiğiniz bizim nazlı arabalardan gerçekten anlayan kimler var acaba ankaralı arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ankara da arkadaşlarım An otoya götürüyor.
    sigpic

Yorum Yap

Sen nereye götürüyosun?

Yorum Yap

Selcuk selamlar,

Ankara da AN otoyu duydum bende daha evvel ancak inan tanimam etmem.. Allah korusun cozulemeyecek bir problemin varsa eger sponsorumuz AYN'den de destek alabilirsin.

Forumda bir cok arkadas il disindan, gerek kendileri getiriyor, gerekse cekici ile araclarini gonderiyorlar. Boyle bir imkanin varsa Istanbul dogru tercih olabilir.

Tayin hayirli olsun, istedigin sekilde bir servis bulursun Insallah.

Kerem
        1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
        2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
        4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
        5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

ankara şaşmazda ANOTO ya götürüyoruz,ayhan abi işinin ehli biri,güvenle götürebilirsin,hatta bizlerden birileri de olur belki,tanışırız hem de

Yorum Yap

İnşallah haberleşerekte gidebiliriz (teşekkürler kekuti) araçta acil bişe yok, cc devreye girmiyor birde yürüyene bakım yaptırıcam basit şeyler yani)

Yorum Yap

Aslı selcukuvvet tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              İnşallah haberleşerekte gidebiliriz (teşekkürler kekuti) araçta acil bişe yok, cc devreye girmiyor birde yürüyene bakım yaptırıcam basit şeyler yani)
              Dedigim gibi yolunuz duserse de genelde ekibin toplanma noktasi, hem tanismis oluruz.

AN Oto ile ilgili guzel yorumlar okudum tabi, tanimadigim icin yorum yapamadigimdan Istanbulu tavsiye ettim. Yanlis anlasilmasin sakin
              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı selcukuvvet tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Sen nereye götürüyosun?

Daha bakıma var en son Esenboğa Borusan da yaptırmıştım. Eskişehir den bidaha ki sefere AYN oto ya götürmeyi düşünüyorum.
                sigpic

Yorum Yap

Selam arkadaşlar yarın tavsiyeniz üstüne an otoya gideceğim fakat tam olarak nerdedir nasıl kolay bulurum yardımcı olursanız sevinirim

Yorum Yap

Şöyle söyliyim, şaşmaz sanayide ptt var onu soluna al yukarıya doğru devam et, 3. sola dön (tam sola döneceğin yerde köşede TOYO lastikleri satan bir yer var TOYO TIRES diye kocaman yazıyor). Sola söndükten sonra sağında kalan 3. yada 4. dükkan AN OTO diye yazıyor zaten.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                    X