reklamimiz olur idi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Perşembe Sabahı TRTUNNING Çekimi :D
Çöküş
X
-
Abi yaklaşık 2 saate yakın sürdü inşallah güzel olmuştur.Temmuz sayısında çıkıcak bence kesin almanızı öneririm reklam olur
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok heyecanliyim, cekim nasil gidiyor acep? Temmuz sayisini simdiden ayirtmamiz lazim.
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi yaklaşık 2 saate yakın sürdü inşallah güzel olmuştur.Temmuz sayısında çıkıcak bence kesin almanızı öneririm reklam olur
Ugrastin, didindin, maasin ustune geri odeme yaptin, emegine deydi, keyfini cikar.... Guzel bir ani olacaktir.
WishoIzmirbulusmasisonrasigastedecikankukucukfotog rafibilesaklarman
Yorum Yap
-
Sağol abi herşey bir anı olsun diye yoksa dergi ye çıkarmışın çıkarmamışın bir önemi yok ileride basılı bir dokuman bir anı
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe mutlu senin icin. :-) Giovanni'nin daha bir 10 sene dergilik bir ozelligi yok ama isi bilen bir fotografci tarafindan birkac resminin cekilmesini cok isterdim.
Ugrastin, didindin, maasin ustune geri odeme yaptin, emegine deydi, keyfini cikar.... Guzel bir ani olacaktir.
WishoIzmirbulusmasisonrasigastedecikankukucukfotog rafibilesaklarman
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSağol abi herşey bir anı olsun diye yoksa dergi ye çıkarmışın çıkarmamışın bir önemi yok ileride basılı bir dokuman bir anı
P.S: Anilarrrrr Anilarrrr, simdi gozumde canlanirlar..... (Kimdi bu Umit Besen mi?)
Wishgizligizliturkcesarkidadinlermisman
Yorum Yap
-
Ne şarkı idi be bir 35 lik gider o şarkı ile
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNeden olmasin, yaptiginla gurur duy iste, emek harcadin... Walla Cin'de bir deri dergisinde makalem cikmisti. (Tabii ben Engliluzca yazdim da onlar Cin'ce ye cevirdi) Anlamasamda sakliyorum o dergiyi...
P.S: Anilarrrrr Anilarrrr, simdi gozumde canlanirlar..... (Kimdi bu Umit Besen mi?)
Wishgizligizliturkcesarkidadinlermisman
Yorum Yap
-
BuBu
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok heyecanliyim, cekim nasil gidiyor acep? Temmuz sayisini simdiden ayirtmamiz lazim.
Wishman
Yorum Yap
-
Wallahi inan bende çok merak ediyorum nası bişiler çıkıcak
Bu arada bubu ilk buluşmadaki Kopek gene ön planda hatırlarsın
Aslı BuBu tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraynen bende cok merak ediyorum
Yorum Yap
Yorum Yap