Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Arkadaşlar sizce hangi Mini JCW ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Çok temiz ve güzel bir miniye sahibim bunu biliyorum ki şükürler olsun Allah'a.Fakat gözüm sürekli diğer modellere kayıyor.

R56 Cabrio JCW - R56 JCW (Kendi aracım) - R58 JCW Sizce hangisi? Lütfen nedenleri ile birlikte fikir verirseniz sevinirim.
    Araçları stock alıp kendim yapmak istiyorum. Recaro koltuğundan tutun ek farına kadar yapacağım full bir araç olacak yani.Hem görsel hemde motor.

Eklenen Dosyalar
    sigpic

Oncelikle Allah sabir ve kolaylik versin..

Doviz ve kurlar bu sekildeyken kendi yapman ne kadar mantikli bilmiyorum ama hayirlisi simdiden.
    Ben R58i cok seviyorum, ancak jcw motor olmadigindan oturu ve malesef otomatik olmasindan dolayi talebi karsilamiyor. Ancak gorsel olarak bence en potansiyelli arac..
    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Oncelikle Allah sabir ve kolaylik versin..

Doviz ve kurlar bu sekildeyken kendi yapman ne kadar mantikli bilmiyorum ama hayirlisi simdiden.
      Ben R58i cok seviyorum, ancak jcw motor olmadigindan oturu ve malesef otomatik olmasindan dolayi talebi karsilamiyor. Ancak gorsel olarak bence en potansiyelli arac..

Hazırını bulmakta çok zor
      sigpic

Yorum Yap

Araban gayet iyi ugrasma bence ama ben alacak olsam Coupe alırdım Simsiyah yapardım
        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Hazırını bulmakta çok zor
          Hazir yapilmisi varda, parayla satmaz
          R59 da var hazirda ama o da ayni sekilde..

Motor istiyorsaniz zaten manuel almanizda fayda var.. Otomatik ile alinan guc limitli.. ve r58 ve 59 k03 turbolu.
          Turbo degisimi yapilabilir ancak N18 motor oldugu icin vanoslara kadar degisim gerekiyor.

Hic ugrasmayin, kendinize manuel R57 veya r58 alin, yapariz

Yorum Yap

Bende aracı dediğiniz kadar yapacağım,r59 sahibiyim maliyet hesapladım şuanki kurla gerçekten korkunç rakamlar çıkıyor işçilik boyası jant fren sistemi falan incik boncuk 20.000 25,000tl gözden çıkarmak lazım.Ben aracı ömürlük aldım hep garajımda duracak acelem yok yavaş yavaş yapmayı düşünüyorum jant,body kit önceliğim,hız konusu bence önemli değil hız isteseniz ya jcw ya GP alınır,ben hız olayına pek takmıyorum bence r59 cabrio yada r58coupede görsellik daha önemli.Güzel jant yan şeritler,body kit coilover ek farlar iç koltukları ben recaro almayacağım onun yerine kaplatmayı düşünüyorum.Birde zamanla downpipe koymadan komple egsoz yeterli.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
            En son düzenleyen OGZ59; 02-07-14, 13:35.

Yorum Yap

Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Bende aracı dediğiniz kadar yapacağım,r59 sahibiyim maliyet hesapladım şuanki kurla gerçekten korkunç rakamlar çıkıyor işçilik boyası jant fren sistemi falan incik boncuk 20.000 25,000tl gözden çıkarmak lazım.Ben aracı ömürlük aldım hep garajımda duracak acelem yok yavaş yavaş yapmayı düşünüyorum jant,body kit önceliğim,hız konusu bence önemli değil hız isteseniz ya jcw ya GP alınır,ben hız olayına pek takmıyorum bence r59 cabrio yada r58coupede görsellik daha önemli.Güzel jant yan şeritler,body kit coilover ek farlar iç koltukları ben recaro almayacağım onun yerine kaplatmayı düşünüyorum.Birde zamanla downpipe koymadan komple egsoz yeterli.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
              Ben 20.000-25.000 TL'yi gözden çıkarttım.Ebediyelik bir araç yapmak istiyorum.Kafamdaki tek soru olurda birgün nakite sıkışırsam yaptığım masrafları üzerine koyup aracı satabilirmiyim.
              Örneğin 80.000,-TL'ye 2011-2012 R59 aldım 25.000,-TL'de harcadım.Aracın maliyeti bana 105.000,-TL.Olur da sıkışırsam bu araç 90.000,-TL-100.000,-TL arası gider mi ?
              (Kafamda deli sorular Allah Allah)
              sigpic

Yorum Yap

Ben 20.000-25.000 TL'yi gözden çıkarttım.Ebediyelik bir araç yapmak istiyorum.Kafamdaki tek soru olurda birgün nakite sıkışırsam yaptığım masrafları üzerine koyup aracı satabilirmiyim.
                Örneğin 80.000,-TL'ye 2011-2012 R59 aldım 25.000,-TL'de harcadım.Aracın maliyeti bana 105.000,-TL.Olur da sıkışırsam bu araç 90.000,-TL-100.000,-TL arası gider mi ?
                Emin ol gitmez ama bu tür durumlarda herzaman standart aksesuarlarını elinde tutup arabayo part out yapan arkadaslarımız harcadıkları paraların cogunu geri aldılar hiç bir zaman araba yapıldıgı sekilde satılmadı zaten tavsiyem koltugunu ve diger parcalarını ayrı satman yönünde olur.
                LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Emin ol gitmez ama bu tür durumlarda herzaman standart aksesuarlarını elinde tutup arabayo part out yapan arkadaslarımız harcadıkları paraların cogunu geri aldılar hiç bir zaman araba yapıldıgı sekilde satılmadı zaten tavsiyem koltugunu ve diger parcalarını ayrı satman yönünde olur.
                  Mantıklı aslında.Nasıl olsa ikinci araba hep mini olacak
                  sigpic

Yorum Yap

Hayır.....
                    sigpic

Yorum Yap

Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Hayır.....
                      Cevabınızla hem fikirim.Türkiye de modifiye para etmez denir fakat Minilere bakıyorum da yaptığınız işe göre para edebiliyor.
                      Mesela R56 standart tampon ile Jcw bodykitli arasında fiyat farkı var.
                      Buna ne demeli?
                      sigpic

Yorum Yap

Cevabınızla hem fikirim.Türkiye de modifiye para etmez denir fakat Minilere bakıyorum da yaptığınız işe göre para edebiliyor.
                        Mesela R56 standart tampon ile Jcw bodykitli arasında fiyat farkı var.
                        Buna ne demeli?
                        Tamamen şans meselesi, biz genelde arabayı dolu koyup, sonradan boşaltıp satmayı uygun görmedik.
                        Partout yapıp sattık, böylece her kesime hitap edebiliyorsun. (Yeni ehliyet almış genç, mezun olan kızına araç alan baba, 30 yaş üstü genç işadamı vs..) Modifiye herkese hitap etmeyebilir.
                        Ancak parçalar üzerinde olup satılan araçta var.. NSB örneği. 115.000 TL'ye satıldı misal

Yorum Yap

Bana da pek akıl karı gelmiyor görsel için o kadar masraf. Seçkin'in yaptığı gibi R56 JCW alıp yüklersen, paranın hakkını kuruşuna kadar alırsın aracı sürerken. Satarken de part out yapıp satman da oldukça kolay. Bir çok arkadaşın yaptığı ve peynir ekmek gibi sattığını gördük. Satarken veya ilan koyarken gelebilecek tehditleri göz önünde bulundurman yeterli. Çünkü yıl 2014 ve insanlar Mini'ye karşı olan sevgilerini doruklarda yaşıyorlar. Elde etmek, gözü kararmış bir Mini tutkunu için ölümcül sonuçlar doğurabilir
                          1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
                          2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
                          3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
                          4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
                          5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Tamamen şans meselesi, biz genelde arabayı dolu koyup, sonradan boşaltıp satmayı uygun görmedik.
                            Partout yapıp sattık, böylece her kesime hitap edebiliyorsun. (Yeni ehliyet almış genç, mezun olan kızına araç alan baba, 30 yaş üstü genç işadamı vs..) Modifiye herkese hitap etmeyebilir.
                            Ancak parçalar üzerinde olup satılan araçta var.. NSB örneği. 115.000 TL'ye satıldı misal
                            Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Bana da pek akıl karı gelmiyor görsel için o kadar masraf. Seçkin'in yaptığı gibi R56 JCW alıp yüklersen, paranın hakkını kuruşuna kadar alırsın aracı sürerken. Satarken de part out yapıp satman da oldukça kolay. Bir çok arkadaşın yaptığı ve peynir ekmek gibi sattığını gördük. Satarken veya ilan koyarken gelebilecek tehditleri göz önünde bulundurman yeterli. Çünkü yıl 2014 ve insanlar Mini'ye karşı olan sevgilerini doruklarda yaşıyorlar. Elde etmek, gözü kararmış bir Mini tutkunu için ölümcül sonuçlar doğurabilir
                            Haklısınız biraz da şans meselesi eee o kadar yorum yazdınız da hangi aracı tercih ederdiniz onu niye yazmadınız
                            sigpic

Yorum Yap

Haklısınız biraz da şans meselesi eee o kadar yorum yazdınız da hangi aracı tercih ederdiniz onu niye yazmadınız
                              R56 JCW Black / Black olsun, manuel olsun bir de ekran oldu mu tadından yenmez diyorum.
                              1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
                              2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
                              3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
                              4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
                              5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X