Bir çoğununuzun bildiği üzere dyno gününde aracımda performans düşüklüğü yaşamıştım. Tabi ki moral bozukluğu oldu o gün, daha sonra baştan aşağı kontrole soktuk mekanikte herhangi bir sorun tespit edemedik. Artık en son yazılımla ilgili konrol için ECUFAST e özgüne gittim. Benden önce ki sahibi ecuda attırmış yazılımı. Bende anlattım durumu, oda kontrol etti ve dedi ki; "ooo Alper in bok yemesi bunlar a.. koydu tüm yazılımların sürekli düzeltme geliyor falan filan. Basınçların çok açık olduğunu bu nedenle koruma devreye girip performansı düşürüyor deyip biraz düzeltiyorum ben paztsi gel baştan yazalım" bende samimiyetine güvenip ayrıldım. Sonra yeni dyno gelecek kurayım hallederiz dedi. Ve en son aradıklarım da artık telefonada cvp vermedi. Onun düzeltiyorum deyip oynadığı yazılımla daha sonrasında daha sıkıntı yaşadım. Ve artık dayanamayıp yazılımı sildirdim şuan hiç problem kalmadı aracm rahatladı. Varmak istediğim konu esnaflığın kötü noktalara gittiği ve saygının azaldığı böyle davranmaya gerek olmadığı, yollar eski ortakla ayrılmışta olsa arkasından böyle sallanmaması kanaatindeyim. Kafa şişirdim kusura kalmayın ama anlatmam gerektiğini düşünüyorum ... Keyifli forumlar
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
FB2372 r56 dyno günü sorunsalı hk.
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı BRKY tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir çoğununuzun bildiği üzere dyno gününde aracımda performans düşüklüğü yaşamıştım. Tabi ki moral bozukluğu oldu o gün, daha sonra baştan aşağı kontrole soktuk mekanikte herhangi bir sorun tespit edemedik. Artık en son yazılımla ilgili konrol için ECUFAST e özgüne gittim. Benden önce ki sahibi ecuda attırmış yazılımı. Bende anlattım durumu, oda kontrol etti ve dedi ki; "ooo Alper in bok yemesi bunlar a.. koydu tüm yazılımların sürekli düzeltme geliyor falan filan. Basınçların çok açık olduğunu bu nedenle koruma devreye girip performansı düşürüyor deyip biraz düzeltiyorum ben paztsi gel baştan yazalım" bende samimiyetine güvenip ayrıldım. Sonra yeni dyno gelecek kurayım hallederiz dedi. Ve en son aradıklarım da artık telefonada cvp vermedi. Onun düzeltiyorum deyip oynadığı yazılımla daha sonrasında daha sıkıntı yaşadım. Ve artık dayanamayıp yazılımı sildirdim şuan hiç problem kalmadı aracm rahatladı. Varmak istediğim konu esnaflığın kötü noktalara gittiği ve saygının azaldığı böyle davranmaya gerek olmadığı, yollar eski ortakla ayrılmışta olsa arkasından böyle sallanmaması kanaatindeyim. Kafa şişirdim kusura kalmayın ama anlatmam gerektiğini düşünüyorum ... Keyifli forumlar
-
Berkay öncelikle geçmiş olsun ,
Aracın mekanık bir sorunu olmadığını zaten biliyorduk daha öncede başımıza geldi bu yuzden malesef Ustalarımız zan altında kalıyor ,
Özgün benim çok sevdiğim bir arkadaşım dostum fakat malesef çok sorunlar yaşandı araçlar olmadı uzadı uzadı devam etti
Fakat bunu kendi yüzlerinede söyledim
EcuFast bir kurum ve bu yaşadığın mesele kişileri değil Kurumu bağlar bence bu şeklde cevap vermekte Ahmet Mehmet suçlu arabaları bozdu vs demesi çok yanlış bir tutum
Beymene gittin gömlek aldın gömlek defolu çıktı , götürdün durumu izah ettin
Sana kimse bizim model makinacının suçu diye bir cevap alıyo musun?
Neyse geçmiş olsun en azından servisinin üzerinden bir yük kalkmıştır zan altında kalmamışlardır
Yorum Yap
-
Merhaba,
Seninle ayni yazilim problemini mertsonad ve ben de yasadik. Ayni sekilde araclarimiz dusuk guc uretti ve bizi tatmin etmeyen sonuclar aldik malesef. Ecufast in yaptigi diger araclar ve aldigi gucler ortada sonucta. Kesinlikle ozgunun yaptigi isi kotuleyemem. Ama R56 konusunda malesef bir sikinti yasaniyor. Hatta R56 diyede genellememek lazim, COP 01 gurkan in araci ecufast yazilimla maksimum guc elde etti, ancak araci otomatik.
Heralde manuel sanzumanlarda bir problem yasaniyor...
Sonuc olarak, mertsonad ve ben powershop manic yazilima donduk ve su an ikimizde araclarimizdan gayet memnunuz. Lam jcw nin videolarida ortada zaten
Yeniden yazilim yaptirmayi dusunurseniz manic veya custom powershop yazilimini tavsiye ederim...
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildidoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Arkadaşlar merhaba,
Konu R56'dan çok "ECUFAST" e döndüğü için yazma gereksinimi duydum.
Benim de eski aracımda R53 S'te (FU4885) malesef olumsuz sonuçlar yaşadım.
Birincisi hizmet olarak inanılmaz sıkıntı yaşadım, telefonla ulaşılamıyor bir türlü işlem gerçekleştirilemiyor.
Hııı diyeceksiniz ki yoğun kalabalık, bunu da anlıyorum tamam hemen olmasın diyorum ancak söylenen gün üzerine de iki hafta geçiyor.
En son olarak da aracın son yazılımını yaptırdığımda ECUFAST'ten çıktıktan 2km sonra zinciri kırdım.
Günahını almayalım deyip olacağı varmış diyerek konuyu hiç uzatmadım.
Ama her zaman bu durum içimde hep kuşku ile kalacaktır..Volkan USER
34 BCS 55
[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]
Yorum Yap
-
Ne yazık ki bahse konu yer bir işyeridir ve orada çalışan insanlar ve yaptıkları işler bizi çeker ya da çekmez genel bir memnuniyetsizlik ve her zaman aynı problem ve tavırlardan dolayı şikayet varsa ki hep aynı şeyleri ayrı kişilerden duydum ve hiç bunlar sorun etmeyecek insanlar bile çileden çıktıysa bu tabii ki yadsınamaz. Zaten bu kulübü kurmamızın amacı belirli kurumları veya kişileri karalamak değil Allah herkese iş açıklığı versin ancak Berkay gibi tamamen iyi niyet içerisinde olarak yaşadığı bir tecrübeyi de tabii ki insanlar paylaşacak ki diğer üyelerimiz de bu konuda dikkatli olsunlar. Berkaycım izninle bu konuyu kilitliyoruz zaten herkes dediklerini ve ne için söylediğini anladı
Yorum Yap
-
Konuya bende yorumumu eklemek isterim berkayın sorununa bizzat görerek ve hatta takip eden günlerde bizzat içinde olarak şahidim. Başta diğer bir markanın yazılımı olduğunu düşünüp hareket ettik ama sonradan ecufast yazılım olduğunu öğrendik araçta berkayda açıkladı zaten devamını.
Buna ek olarak bende arabamda aynı yazılımı kullanıyorum fakat çok şükür ki herhangi bir problemle karşılaşmadım inşalahta karşılaşmam bikaç iyi bildiğim arabada da ecufast yazılım var fakat hepsi r53 sorun sadece r56 larda görünüyor umarım ki mesele çözüme her konuda yansır.
Yorum Yap
Yorum Yap