Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Dunyada gezilmesi gorulmesi gereken yerler listesi #1 neresi acaba?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yeni ilgi alanim Endonezya Sulavesi Wakatobi. 2015 de kismetse.
    www.wakatobi.com ilgisini ceken olursa!

Wishman
    Derinliklerin de maşallahı varmış geneli 30 m civarı. Bir iki tane de dik duvar var, mercan çeşitliliği enteresan.

AZ 4191
    R56 - 4191

Yorum Yap

Aslı yigitb tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Derinliklerin de maşallahı varmış geneli 30 m civarı. Bir iki tane de dik duvar var, mercan çeşitliliği enteresan.

AZ 4191
      Kismet olursa umarim goruruz Yigit, ama gorulmeye deger bir yer oldugunu dusunuyorum. Derdin tasan olmicak gitcen.
      Mercan icin 18-20 m arasi bir saat dalis daha eglenceli. 20+ derinlikler zamandan caliyo.
      Eger ilgin varsa ben gelince Ege'de de guzel yerler var dalabilecek.
      Bizim denizimizin berrakligi (ic deniz) baska yerde cok yok, onlarda da cesitlilik (okyanus) var. Ikiside guzel.

Umarim gelecek sene basarabilirim gitmeyi.

Wish

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Kismet olursa umarim goruruz Yigit, ama gorulmeye deger bir yer oldugunu dusunuyorum. Derdin tasan olmicak gitcen.
        Mercan icin 18-20 m arasi bir saat dalis daha eglenceli. 20+ derinlikler zamandan caliyo.
        Eger ilgin varsa ben gelince Ege'de de guzel yerler var dalabilecek.
        Bizim denizimizin berrakligi (ic deniz) baska yerde cok yok, onlarda da cesitlilik (okyanus) var. Ikiside guzel.

Umarim gelecek sene basarabilirim gitmeyi.

Wish
        Kesinlikle derin dalışlar zamandan çalıyor. Zaten en canlı keyifli kısım 15-20 metre arası. Milletin derinlik merakını da anlamam. Ayrıca Ege'de su çok soğuk geçen yaz Ayvalık'da hipotermiye giriyordum az kalsın tam 1 saat güneşin altında oturdum da anca kendime geldim. Ama Muğla Dalyan ve Fethiye de çok güzel noktalar var. Bodrum da öyle ama keşfedilmemiş yer pek yok ve kalabalık oluyor sezonuna göre. Sen gel de buluruz gidicek bi yer

AZ 4191
        R56 - 4191

Yorum Yap

Aslı yigitb tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Kesinlikle derin dalışlar zamandan çalıyor. Zaten en canlı keyifli kısım 15-20 metre arası. Milletin derinlik merakını da anlamam. Ayrıca Ege'de su çok soğuk geçen yaz Ayvalık'da hipotermiye giriyordum az kalsın tam 1 saat güneşin altında oturdum da anca kendime geldim. Ama Muğla Dalyan ve Fethiye de çok güzel noktalar var. Bodrum da öyle ama keşfedilmemiş yer pek yok ve kalabalık oluyor sezonuna göre. Sen gel de buluruz gidicek bi yer

AZ 4191
          Hatay'da da dalis yapioolarmis gecen sene turizm fuarinda gormustum gorselleri
          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
          X