Aslı Tarik tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Pasta cila önerisi
Çöküş
X
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha Abalı sen mi oluyorsun :P küçül de cebime gir
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiLove all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBizde Meguiars Çorlu bayisiyiz,Meguiars Maslakta uygulama yaptırmak mantıklısı amatör şekilde ancak kısa süreli bir giderme olur.Çiziğin derinliğine göre keçeyle pasta atmak isteyebilir.çok derinse 1500 2000 zımpara ile sıfıra kadar iner
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiLove all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet conem ben abalı acaba yanlış anlamda mı kullandım die baktım da Türk dil kurumundan
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster1. isim Yünün dövülmesiyle yapılan kalın ve kaba kumaş
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeçmiş olsun serkan bey siyah bakımı zordur kolay gelsin.Love all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNoluo olm bey mey Loto'dan bana mı sana mı para çıktı?
34NSC46
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahahahahahahahahaahaah fantazi yapmış o
Wishabey
Yorum Yap
Yorum Yap