Dikkatimi cekti genelde YOYO aracları ya MINI ya Mercedes. Bu kiralama sistemi nasıl kullanılıyor aramızdan kullananlar muhakkak olmustur. Sizce kullanması basit mi normal kiralama şirketlerine göre avantajları dezavantajları nelerdir?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
YOYO Kullananlar
Çöküş
X
-
4eva
Ndg iyi biliyordu yoyo 'yu. Anlatmisti bikeresinde, indirim kodlari falan oluyomus, saatlik kiralama yapilabiliyomus vs. vs. Baya detayli bi kiralama sistemleri var diye biliyorum
-
tooncay
YOYO Kullananlar
NDG kullanıyo.. Sistem çok basit.. Yıllık üyelik ücreti var.. Üye olduktan sonra kart veriyolar.. İstediğin aracın müsaitlik durumuna göre saatlik yada günlük rezervasyon yapıyosun.. Araç neredeyse oraya gidip kartını camdaki sisteme okutup kapıları açıyosun.. Torpidoda kalık anektarla arabayı çalıştırıyosn.. Saatlik/günlük ücret + km başına 0,50₺ ödüyosun.. Aldıın yere bırakıyosun.. Anektarı tekrar torpidoya koyup kartınla kitliyosun.. The end!
tooncay
34 NIJ 84 - Tuncay Karaman
Yorum Yap
-
tuncayin dedigi gibi, gerci ben yoyo degil mobicar hakkinda bilgi sahibiyim ama sistem iki firmadada bu sekilde calisiyor. gunluk kiralamada degilde saatlik arac ihtiyacinda avantajli bir sistem.doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Heeeyyy adim gecmisss geriden geliyorum bu aralar kafam cok dolu sorry..
Hemen olaya geliyorum..
Yillik 65tl gibi bir uyelik ucreti var ben uye olurken odememistim ilk sene free vermislerdi sirket yeni oldugu icin.
Kart sistemi var, onun disinda cep telefonuna indirdiginiz application ile de araci acabiliosunuz..
Indirim kuponlari soyle oluyor; araci temiz birakmaniz gerekiyor, yikatip biraktiginizda fisi birakiyorsunuz torpidoda, 15TL maximum karsiliolar bu sana bir sonraki aracta 15TL indirim olarak geri donuyor.
Ayrica sizin referansinzla biri uye oldugunda size bir sonraki yoyolamankzda arac kirasi alinmiyor. Ama bu artik belli donemlerde..
Onun disinda km'si araba farketmeksizin 55krs'dur. Araci birakirken en az ceyrek depo akaryakit birakmak zorundasiniz veya vaktiniz varsa shell istasyonlarinda tasit tanima ile ucret odemeden akaryakit aliyorsunuz.
Araclarla sehir disina cikmak yasak, aldigin yere birakmayabilirsin ama bununda bir ucreti var 70tl gibi extra bir ucret ekleniyor diye hatirliyorum.
Herhangi bir ceza gelirse radar eds vs. Direkt tarih saat itibari ile kimde oldugu tesbit ediliyor ve otomatik olarak kartinizdan cekiliyor.
Onprovizyon 150TLdir MINI-Smart-A180-Clio icin.
Araci sizden baskasi kullanirsa ve bir kazaya karisirsaniz kasko kesinlikle islemez.
Simdilik aklimdakiler bunlar aklima geldikce paylasirim..sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHic kullanmadim ama gercekten sistemleri cok etkileyici. Bilmiyorum eger uluslararasi bi firma degillerse veya yurtdisindan baska bi firmayi copy paste yapmadilarsa kendilerini tebrik etmek lazim. Hatta hep derim keske ben boyle bi sistem kursaydim diye.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu sistem almanyada gorulmustu ilk.. Ulkemkzde bu isle en cok ses getiren yoyo, gercekten sistemleri ve marketing calismalari cok basarili locationlarda cok iyi ama simardilar fiyatlar cok yukseldi.. MINI One icin en son 140TL odedim 24saatlik kiraladim. Bence fiyat adil degil kesinlikle!!!sigpic
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu sistem almanyada gorulmustu ilk.. Ulkemkzde bu isle en cok ses getiren yoyo, gercekten sistemleri ve marketing calismalari cok basarili locationlarda cok iyi ama simardilar fiyatlar cok yukseldi.. MINI One icin en son 140TL odedim 24saatlik kiraladim. Bence fiyat adil degil kesinlikle!!!
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterzaten sana bir MINI almadığımız sürece hayat adil değil bana aile meclisini toplsyıp bu konuyu masaya yatırıcamsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Yoyo veya bir diger firma bildigim kadariyla ciddi bi paraya yatirimci bulmustu bu projede. Gercekten taktir etmek gerek.
Ben de ilk olarak San Diego'da gormustum bu sistemi.
NDG sanirim bazi AVMlerin otoparklarinda yerleri var bu firmanin. O yuzden onlarin kirasi vs derken fiyatlarin ucmasi normal. Bugun MINI One dedigin kac para?
HK @ iPad Air using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYoyo veya bir diger firma bildigim kadariyla ciddi bi paraya yatirimci bulmustu bu projede. Gercekten taktir etmek gerek.
Ben de ilk olarak San Diego'da gormustum bu sistemi.
NDG sanirim bazi AVMlerin otoparklarinda yerleri var bu firmanin. O yuzden onlarin kirasi vs derken fiyatlarin ucmasi normal. Bugun MINI One dedigin kac para?
HK @ iPad Air using Tapatalk HD
Kesinlikle kabul etmiyorum adil degiill hep bu clio yuzunden!!!! Clio 90tl olunca MINIyi arttirdilarsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ben Mobilizm uyesiyim, sirf Fiat 500 Gucci Cabrio, Mazda MX-5'i var diye uye olmustum, 500'u bi anda aklima estiginde 2 saatligine kiralayip kiz arkadasimla gezmistik gayet eglenceli bir aktivite olmustu
Bu tip seyler icin guzel
Yoyo'daki arabalar standart geldigi icin uye olmayi dusunmedim.
Yorum Yap
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen Mobilizm uyesiyim, sirf Fiat 500 Gucci Cabrio, Mazda MX-5'i var diye uye olmustum, 500'u bi anda aklima estiginde 2 saatligine kiralayip kiz arkadasimla gezmistik gayet eglenceli bir aktivite olmustu
Bu tip seyler icin guzel
Yoyo'daki arabalar standart geldigi icin uye olmayi dusunmedim.sigpic
Yorum Yap
Yorum Yap