Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Seçim sonrası federallerin tutumu...

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Seçim sonrası federallerin tutumu...

Selam arkadaşlar;

Durum İzmir'e mi özel bilmiyorum ama seçim öncesi ile seçim sonrası federallerin uygulama sayısı o kadar arttı ki, İzmir'de gece dışarı çıkabileceğiniz neredeyse her köşede kırmızı-mavi ışıklar ile burun buruna geliyorsunuz. Bu akşam pek bir işim yoktu, hem biraz yol hem de biraz gaz yapayım diyerek dışarı çıktım; birbiriyle çok alakasız yerlerde 4 ayrı uygulama gördüm. Kimisi alkol kontrolü kimisi genel kontrol-gbt vs. Dün gece de geceyarısından sonra alsancak civarında 2 ayrı noktada uygulama vardı. Bu akşam o tarafa gitmedim ama tahminim gene vardır. Seçimden önceki son 3 ayda en klasik uygulama noktalarında bile hiç bir federal aracına denk gelmemişken şu anda böyle olması çok "manidar".

Bilmiyorum diğer şehirlerde durum nasıl ama burada fedareller feci sıkıyor.
    R56 - 4191

Federaller simit satmali!!

Yorum Yap

Trafik şube nakite sıkıştı heralde 😀
      Kayseride de durum birebir aynı..
      Malum seçim endeksli yönetilen bi toplumuz o yüzden seçime kadar dayıyız 😀

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum Yap

İstanbul anadolu yakasida korkunc durumda. Kose kapmaca oynuyoruz polislerle

doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
        2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
        3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
        4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
        5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
        6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
        7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
        8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Avrupa yakasinda da hic olmadik yerlerden cikiveriyolar. Gecen aksam minibuscuye hallenen federal on cam filmim sayesinde aksam yemegini belese getirdi...

34 NAD 99 '06 JCW
          34 AR 3221 '11 JCW
          34 EK 391 '09 MCS

Yorum Yap

Bursa da berbat her yer kontrol var, telefon, eminyet kemeri vb. antin kuntin mini meraklısı polisler dahil

Yorum Yap

Aslı yigitb tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Selam arkadaşlar;

Durum İzmir'e mi özel bilmiyorum ama seçim öncesi ile seçim sonrası federallerin uygulama sayısı o kadar arttı ki, İzmir'de gece dışarı çıkabileceğiniz neredeyse her köşede kırmızı-mavi ışıklar ile burun buruna geliyorsunuz. Bu akşam pek bir işim yoktu, hem biraz yol hem de biraz gaz yapayım diyerek dışarı çıktım; birbiriyle çok alakasız yerlerde 4 ayrı uygulama gördüm. Kimisi alkol kontrolü kimisi genel kontrol-gbt vs. Dün gece de geceyarısından sonra alsancak civarında 2 ayrı noktada uygulama vardı. Bu akşam o tarafa gitmedim ama tahminim gene vardır. Seçimden önceki son 3 ayda en klasik uygulama noktalarında bile hiç bir federal aracına denk gelmemişken şu anda böyle olması çok "manidar".

Bilmiyorum diğer şehirlerde durum nasıl ama burada fedareller feci sıkıyor.
              Yiğit bende farkındayım doğru söylüyorsun. Eskiden hiç olmayan yerlerde uygulama var. Mavişehir sports önünü de kesmeye başlamışlar. Hep gittiğimiz bildiğimiz noktalar da kapatılmaya başlandı. Skntı büyük =)
              03 MC IB/B
              34TE8019

Yorum Yap

Karsiyaka'da arka tarafta 'sarhos yolu' dedigimiz bir yol vardi Bostanli'dan Carsi'ya kadar, onu da kapatiyorlar mi acaba?

Yorum Yap

Aslı DenizM. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Yiğit bende farkındayım doğru söylüyorsun. Eskiden hiç olmayan yerlerde uygulama var. Mavişehir sports önünü de kesmeye başlamışlar. Hep gittiğimiz bildiğimiz noktalar da kapatılmaya başlandı. Skntı büyük =)
                  Sportsun onunde cevirme mi yapiliyor artik? yuh..
                  www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Karsiyaka'da arka tarafta 'sarhos yolu' dedigimiz bir yol vardi Bostanli'dan Carsi'ya kadar, onu da kapatiyorlar mi acaba?
                    ben o yolu hic bilemedim yaa. bahsederler hep. ama alkollu araba kullanmadigim icin kullanmak nasip olmadi
                    www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Sportsun onunde cevirme mi yapiliyor artik? yuh..
                      Valla allahtan bende denk gelmedim. Bostanlıdan kaçarken ordan direk çevre yolu yaparım ama. İzmirde Çevirmede yazdı bir kaç gez denk geldim sports önü 2 taraflı kesmişler diye bilgi vardı. Normalde orda çevirme yoktu bende çok şaşırmıştım. Tersane ksk iskele bostanlı pazar yeri fln tamam da...
                      03 MC IB/B
                      34TE8019

Yorum Yap

Valla allahtan bende denk gelmedim. Bostanlıdan kaçarken ordan direk çevre yolu yaparım ama. İzmirde Çevirmede yazdı bir kaç gez denk geldim sports önü 2 taraflı kesmişler diye bilgi vardı. Normalde orda çevirme yoktu bende çok şaşırmıştım. Tersane ksk iskele bostanlı pazar yeri fln tamam da...
                        Vilayetlerin önünden kıvrıla kıvrıla çevreyolu candır Pazaryeri de çift taraflıydı geçen gece. Hatta geçenlerde seni piştilediğim yolun gerisinde bayraklı köprüsü çıkışı da kapalıydı. Lanet olasıca fedaraller...

AZ 4191
                        R56 - 4191

Yorum Yap

Vilayetlerin önünden kıvrıla kıvrıla çevreyolu candır Pazaryeri de çift taraflıydı geçen gece. Hatta geçenlerde seni piştilediğim yolun gerisinde bayraklı köprüsü çıkışı da kapalıydı. Lanet olasıca fedaraller...

AZ 4191
                          Bayraklı köprüsü çıkışı dedin beni bitirdin şuanda. Alsancaktan geliş mi Bornovadan gidiş mi. Orası sakat oldu kesin çarpılırım ben orda federallere
                          03 MC IB/B
                          34TE8019

Yorum Yap

Bayraklı köprüsü çıkışı dedin beni bitirdin şuanda. Alsancaktan geliş mi Bornovadan gidiş mi. Orası sakat oldu kesin çarpılırım ben orda federallere
                            Yok yok, yanlış oldu; şurası tam olarak dediğim yer. Senin dediğin yer olsa trafik ne hale gelir

Dipnot : Bu mesaj tamamen İzmir içerisinden farklı bölgelere bağlanmak için yol ve güzergahları bildirmek amacıyla yazılmış olup başka hiç bir amaç gütmemektedir.
                            R56 - 4191

Yorum Yap

Yok yok, yanlış oldu; şurası tam olarak dediğim yer. Senin dediğin yer olsa trafik ne hale gelir

Dipnot : Bu mesaj tamamen İzmir içerisinden farklı bölgelere bağlanmak için yol ve güzergahları bildirmek amacıyla yazılmış olup başka hiç bir amaç gütmemektedir.
                              Yok artık ya bura benim evin caddesi yuh
                              03 MC IB/B
                              34TE8019

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X