Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Radar Laser Detector

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Radar Laser Detector

Arkadaşlar merhaba aramızda radar detector kullanan var mı ? Haftaya yurt dışına çıkıyorum . Gideceğim ülkede serbest olduğu için satılıyor. Bunu alıp son gaz basmak değil amacım. Şehirler arası yolda 125 gibi hızlarda ceza yemekten sıkıldım. Bunu arabamızda bulundurmakta suç, ona da bir çözüm bulmayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    sigpic

Çözüm belli ama Turkiyede uygulayan var mı bilmiyorum iyi bir elektronikci ile halledilebilir. BArcelonada arkadasımın arabasında vardı ve inanılmayacak derecede iyi saklanmıstı. Yanlız oradaki kanunlara göre polis aracınızı eldiven takmadan arayamıyor onlar da buna göre bir sistem geliştirmisler. Ülkemizde yasak oldugundan gayri resmi bir konuda forumda bilgi paylasımını dogru bulmuyorum isterseniz özelden konusabiliriz bu konuyu.
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Özele gelin özele Amerika'dan kalma var bende
      Love all, trust a few, do wrong to none!!!

Yorum Yap

Cok cesitli modeller var. Ben de bir ara incelemistim. GPS'li olanlar var mesela; radar öttüğü(!) zaman GPS'le isaretliyorsun ve o yoldan ne zaman gecsen isaretledigin yerde otmeye basliyor, radar olsun olmasin..
        Cesitli bandlar var. kimisi Lazer kimisi ses bandlari. hepsini barindiran modeller var. Cok şık olanlar oldugu gibi kaba olanlari da var tabi.
        Asil pahali ve guzel olanlari ise gosterge unitesi ayri, radar gözü ayrı olanlar. Ornegin ön ızgaranin icine göz'ü takiyorsunuz ve ekranini aracin icinde ufak bir yere takiyorsunuz. Boylece polisin arayip bulma ihtimali falan cook dusuyor ve gozununuzun onunde kablo yigini, cakmak adaptoru falan olmuyor.
        Unutmamak gerek ki ulkemizde radar/lazer dedektorler kanunen yasak (bunu aciklayarak forumu ve kendimi kurtardigimi dusunuyorum )
        Hem ayrica gunser arkadasimiz bunu Turkiye'de kullanmaktan bahsetmemis )
        www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Telefonunuza IGO primo programını kurup harita ve radar dosyalarını indirebilirsiniz eğer ki gideceğiniz ülke için mevcutsa. Ben İtalya için kullandım ve sayesinde 180-190 km hızlarla otobanlarda seyretmeme rağmen radar yemedim. Yaklaştığınız an uyarı vermeye başlıyor. Tabi çok da güvenmemek lazım =)
          03 MC IB/B
          34TE8019

Yorum Yap

Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Özele gelin özele Amerika'dan kalma var bende
            Ozelden marka modelini yazarmisin? Mesaj depon dolu mesaj atamiyorum
            sigpic

Yorum Yap

iGO'nun disinda TRAPSTER programini da tavsiye ederim. Izmir - Istanbul arasi bir donem sık sık gidip geliyordum ve sadece bir kere radar yedim. Onda da gezici radar daha tabela koymaya giderken cekmis. Kanuna aykiri sekilde ceza yedim yani.
              Herkes Trapster uzerinden yeni radar / camera isaretlerken dogruluguna da puan verebiliyorsun. Boylece guvenilirlik artiyor.
              www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
              X