Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Önemli Mutlaka okuyun !!!

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    [ATTACH]4353[/ATTACH]

hepimiz benzer şekilde bir mesaj atarsak heralde aracı evladiyelik olarak kendisine saklar bu uyanık arkadaş...
    Yakinda ilani kaldirir zaten

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum Yap

Ben malum siteye şikayette bulıundum ilan ile ilgili. Sonucta bile bile baskasının bu arabayı yalan beyanla satın almasını engellemek bence vatandaslık ve insanlık borcudur.
      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Ben malum siteye şikayette bulıundum ilan ile ilgili. Sonucta bile bile baskasının bu arabayı yalan beyanla satın almasını engellemek bence vatandaslık ve insanlık borcudur.
        Kesinlikle dogru bi dusunce.bende bunu dusunerek burada paylastim ilginize tesekkur ederim.

Yorum Yap

Aslı turanibo tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Kesinlikle dogru bi dusunce.bende bunu dusunerek burada paylastim ilginize tesekkur ederim.

Biz tesekkur ederiz duyarlılıgınıza zaten basımıza ne gelirse umursamazlıkdan banencilikten bana dokunmayan yılan bin yaşasından geliyor o yüzden böyle sahtekarlara göz actırmazsak ileride de cocuklarımız daha ahlaklı bir dünya ile tanışırlar Kelebek etkisi
          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Biz tesekkur ederiz duyarlılıgınıza zaten basımıza ne gelirse umursamazlıkdan banencilikten bana dokunmayan yılan bin yaşasından geliyor o yüzden böyle sahtekarlara göz actırmazsak ileride de cocuklarımız daha ahlaklı bir dünya ile tanışırlar Kelebek etkisi
            Kesinlikle katiliyorum

Yorum Yap

Cok gecmis olsun, size birsey olmamasi sevindirici. Tek tarafli olmasi da ayrica sevindirici tabi.
              Bunu bize aciklamaniz cok guzel oldu bence de. Benim de bir onceki MINI'mi sorunsuz diye satiyorlardi ama oyle bir sorunu vardiki Borusan geri almak zorunda kalmisti

Alen seni de ayrica tebrik ediyorum.. MCTR uyeleri ve yonetimi adina tesekkur ederim
              www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Cok gecmis olsun, size birsey olmamasi sevindirici. Tek tarafli olmasi da ayrica sevindirici tabi.
                Bunu bize aciklamaniz cok guzel oldu bence de. Benim de bir onceki MINI'mi sorunsuz diye satiyorlardi ama oyle bir sorunu vardiki Borusan geri almak zorunda kalmisti

Alen seni de ayrica tebrik ediyorum.. MCTR uyeleri ve yonetimi adina tesekkur ederim
                Cok tesekkur ederim.Az once bi arkadasim ilan sahibini aradi ve aldigi cevap ;

Arabada hic sigara icilmemis (ben kullanmiyorum ancak babam vs icti )

Sag kapida surtmeden dolayi boya var (aracin fotolari ortada )

Insanlar yalan uzerine master yapiyor gercekten

Yorum Yap

Aslı turanibo tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Cok tesekkur ederim.Az once bi arkadasim ilan sahibini aradi ve aldigi cevap ;

Arabada hic sigara icilmemis (ben kullanmiyorum ancak babam vs icti )

Sag kapida surtmeden dolayi boya var (aracin fotolari ortada )

Insanlar yalan uzerine master yapiyor gercekten

Satan arkadas bizim evin buralarda oturuyor sanirim istinyede amerikan konsoluslugunun oralarda gordum bir kere park halinde bide bugün gördüm ferahevlerde.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Aslı feritsafa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Satan arkadas bizim evin buralarda oturuyor sanirim istinyede amerikan konsoluslugunun oralarda gordum bir kere park halinde bide bugün gördüm ferahevlerde.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                    Satan arkadas benim arabayi sattigim kisinin damadi. Isyerleri konsoloslugun orada

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                    X