Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Mini Cooper Proje çizimi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Boyle bir projeyi Turkiye'de yapabilirmiyiz yani Burc?
    Muameleci dedigin kimseler nasil bulunuyor? Bu konuda azicik daha bilgi verebilir misin?
    Nakit kismi az assagi yukari nedir ki?
    Bi de diyelim ekzostumuz TUV belgeli degil, nasil projeye ekletcez? (Mesela benim HKS nin TUV belgesini istedim, bana sehir kullanimi icin degildir bu yuzden uygunluk yollayamayiz yaniti gelmisti.)
    Keske bu islem kolayca olabilsede bizde MINI'mizi kolayca tescillettirebilsek.
    Diger memleketlerde veriyomussun ek vergisini kullaniyomussun gogsunu gere gere...

WishRTLman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Muameleci dedigin kimseler nasil bulunuyor? Bu konuda azicik daha bilgi verebilir misin?
      Bi de diyelim ekzostumuz TUV belgeli degil, nasil projeye ekletcez? (Mesela benim HKS nin TUV belgesini istedim, bana sehir kullanimi icin degildir bu yuzden uygunluk yollayamayiz yaniti gelmisti.)
      Diger memleketlerde veriyomussun ek vergisini kullaniyomussun gogsunu gere gere...

WishRTLman
      Abi 2000 senesinde Honda Civic 1.4 ies mi ne bir araca yaptırmıştık. Bu araç spor bir araçtır diyerek ralli aracı kapsamında bir proje hazırlanmıştı. Hatta bar falan da vardı projede ama araçta yoktu. O şekilde tescillenmişti. Aşağı yukarı 2000 - 3000 TL civarında bir rakam diye düşünüyorum. O zamanın parasıyla 400 TL harcanmıştı. Aracın ruhsat ismi de Honda Civic KK olmuştu. Sahibinin isim soyisim baş harfleri
      1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
      2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
      3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
      4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
      5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05

Yorum Yap

Bu arada anlatırken basit geliyor olabilir. İşin zor kısmı proje geçerliliği ve bu işi daha önce yapmış veya yapabilirliği olan bir muameleci. Her parayı bastıran yapamaz yani
        1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
        2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
        3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
        4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
        5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster

WishRTLman
          Diğer ülkelerde okdara kolay değil. Eksoz'da birşeyler yaptığın anda almanyada vergi kaçakçılık durumuna bile düşüyorsun.
          Proje cizimi için iyi birini buldum. Fiyati gayet iyidi. Fakat Gümrüğün veya başka şirketlerin dediği gibi proje cizmeme gerekmiyormuş. Karayollari uygunluk belgesi aldim ve bitti.

Proje sirf araçda bir değişiklik yapıldığında gerekli. Cizdirip, TSEye gösterip, TÜVde kayit yaptiriyorsunuz. Anladığım kadar bu yeterli olacaktir.
          Some men just want to watch the world burn

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
          X