Ne yazıl ki Borusanın huyu böyle ama çok ilerleme kattettiler inan zamanla bizlerin de zorlamasıyla daha iyi olacaklarına inanıyorum gönül isterdi ki bir kerede işini çözselerdi..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini Cooper Proje çizimi
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe yazıl ki Borusanın huyu böyle ama çok ilerleme kattettiler inan zamanla bizlerin de zorlamasıyla daha iyi olacaklarına inanıyorum gönül isterdi ki bir kerede işini çözselerdi..Some men just want to watch the world burn
Yorum Yap
-
Aslı MrV tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHadimköy -.- insan yakin bir yere yapar. Bayrampaşa tarafindan gideceğim. Peki bu gezici muayene istasyonlari noldu?
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWie mann immer sagt : scheisse.Some men just want to watch the world burn
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİch habe keine ideSome men just want to watch the world burn
Yorum Yap
-
Bu tarz işleri yapan insanlar var. Sağlam bir muameleci ile çizilen projenin resmileştirilmesi çok da zor değil aslında. Ben de kendi aracımı tescillettirmek istiyorum. Fakat şuan gereksiz para harcamak istemiyorum. Bu konuda diğer arkadaşları bilgilendirmek amaçlı detay vereyim. Aracınızın stock halinden sonra yapılan işlemleri ( Motor, body vs.) proje çizdirip TÜV'de onaylatabiliyorsunuz ve sonrasında egzozdan, camdan vs kimse size ceza kesemez duruma geliyor. Atıyorum tescilden sonra aracınıza proje üzerinden Mini Cooper Burc Works ismi verildi. Ruhsata kaydı bu şekilde yapılıyor. Hiç bir parça stock hale çevirilmeden projede bildirdiğiniz hali ile Tüv türk muayenesinden de geçebiliyor. Bunun için proje çizebilecek bir kişi ve bunu onaylatabilecek bir muameleci gerekli. Tabi bir miktar da nakit1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05
Yorum Yap
Yorum Yap