Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Mini Cooper Proje çizimi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Mini Cooper Proje çizimi

Selam arkadaşlar,

Türk standartları enstitüsü için proje cizdirmem gerekiyor.Model 2002 Mini Cooper. Acaba bu konuda birisi yardimci olabilir mi? Ucuk bir rakam olmazsa cok iyi olur

Sağolun var olun
    Some men just want to watch the world burn

Konuyu bilmediğim için nasil bir proje olduğunu bilmiyorum ama 3dmax autocad i falan cok cok iyi kullanan ic mimar arkadaşlarım var cizebilirler diye düşünüyorum. Oyle bi proje mi gerekiyor?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Konu hakkında daha geniş bi açıklama yaparsınız anlayan arkadaşlar yardımcı olacaktır.
      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Söyle anlatayim:

Aracimi yurtdişindan getirdiğim için mavi plakaya dönüstürmek gerekiyor. Bunun için TSE uygunluk belgesi gerekiyor. Bu esnada aracin proje cizilmesi gerekiyormuş. Yeni araçlarda şirket tarafindan verilen birşeymis fakat eski araçlarda yeniden cizilmesi gerekiyormuş. Sonuç olarak TSE karayollar uygunluk belgesi için gereken birşeymiş. Araç proje cizimi olarak geçiyor. Daha fazlasini bendd daha ögrenemedim. Yarin anca TSE yi aricam.

Yorum Yap

Projeye gerek yok Borusan MINI satış müdürü Sayın kenan Sengülden bilgi alabilirsiniz. Ellerinde hazır proje vardır zaten. Borusan Avcıları arayarak kendisine ulasabilirsiniz.
          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Çok sagol Alienlove.Umarim olur

Yorum Yap

Malesef Kenan Bey yardimci olamadi. Dediğine göre BMW AGyi arayip onlardan karayollari uygunluk belgesi istemem gerekiyormuş. TSE ile görüştüğümde proje cizdirmeme gerek kalmiyormuş. Sirf karayolları uygunluk belgesi gerekiyor ve bunu Mühendisler yapiyorlarmiş. Bakalim bi ne fiyat cikaracaklar.

Yorum Yap

ya 4 tekerlekli arabadan bahsediyoruz, bayiliyoruz burokrasiye..
                Insanlar yurt disindan bisi getirmesin, burdan satin alsin, vergisini versin diye bu kadar zora kosmak nedendir anlamam..
                Buna benzer birseyle ilgili birazdan Riders konusunda da yazacagim.
                MrV sana kolay gelsin, gelismelerden bizi de haberdar et lütfen, degisik bi konu. Bilgisiz kalmayalim
                www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Bir de arabayi nerden getirdin? Hangi ülke?
                  www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Şimdi işlem şöyle. Gümrükden aldiğim evraklar ile Mühendisler (tam emin değilim gerçekden mühendismidir) Karayollari Uygunluk Belgesi hazirliyormuşlar. Ardindan TSEye gidiliyormuş gerçekden gösterilen araç ugunmudur diye. Ardindan Belge hazirlaniyormuş trafiğe uyğunmuş diye. Ücret 300TL ile 500 Tl arasinda şirketden şirkete değişiyor.

Bana sorsan tamamen saçma bir işlem. Arabam 6 ay önce Almanyadan TÜV aldi. Yani buda karayollara uygun değilse artik pes. Tek dertleri dediğin gibi para....para...para....Bütün işlemleri de zorla yapiyorlar. Sanki bedava -.- Götüren götürüyor ama halka böyle muz cumhuriyeti kanunlar ile baski.... Anlamiyorum gercekden.
                    En son düzenleyen MrV; 24-04-14, 18:25.

Yorum Yap

Aslı MrV tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Malesef Kenan Bey yardimci olamadi. Dediğine göre BMW AGyi arayip onlardan karayollari uygunluk belgesi istemem gerekiyormuş. TSE ile görüştüğümde proje cizdirmeme gerek kalmiyormuş. Sirf karayolları uygunluk belgesi gerekiyor ve bunu Mühendisler yapiyorlarmiş. Bakalim bi ne fiyat cikaracaklar.
                      Borusanın kendi markaları ile ilgili bir konuda yardımcı olamamasına üzüldüm ama diger yandan sayende bilgi sahibi oluyoruz lütfen paylasıma devam et En yakın zamanda probleminin kolaylıkla çözülmesini dilerim.
                      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Kenan Beyin dediğine göre sirf aracilarmiş. Böyle evraklari sadece BMW AG veriyormuş. Malesef dicek birşeyim yok. Almanyada BMW sürdüğümde servis ayni şekilde kötüydü. Birdaha BMW markasini tercih etmicem.
                        istesler bu evraklari benim adima istiyebilirler. Boşuna para bayilcam. Almanyadan evrak gelmesi veya cevabi çok sürer. Okadar zamanim yok malesef.

"Mühendislere gelirsek":
                        Listedeki mühendislerin hepsini aradikdan sonra fark ettiğim şey herkes bir hikaye uyduruyor. Biri KDV ek olarak istiyor biri istemiyor. Biri TSE nin harçi sirf 300 diyor biri 200 diyor. Bunlari aramadan önce TSEyi aradiğim için ne kadar harç masrafi olduğunu biliyordum. 100 TL civari arti KDV dediler Ne kadar yalanci millet...kazik atan atana...

Dilekleriniz için sağol
                        En son düzenleyen MrV; 24-04-14, 19:01.

Yorum Yap

Ben olsam bunlarla ugrasacagima takarim yabanci plakayi gezerim Yabanci plaka olunca polis falan durdirmaz hic. Ogs hgs den kacak gecebilir, istedigin kadar park cezasi yiyebilir hatta mobeselere bile rahatlikla poz verebilirsin yakalanincada unlu olursun, butun gazeteler, tv ler seni konusur

GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!

Yorum Yap

Yabanci plaka takili zaten Gümrükden giriş yaptığım için 6 aylik süreyi geçirdiğin an yüklü ceza yaziyorlar. Cezayi ödemediğim anda göründüğü yerde bağlarlar araci ve haciz ederler neyim varsa xD Tabiki bu yillar da sürebilir falan filan işte. Yeni araba almak istesem fiyatlar tamamen uçmuş

Yorum Yap

BMW AG'ye yazdikdan sonra Borusan tarafindan e-mail aldim. Lütfen bizimle iletişime geçin veya biz sizi ariyalim diye. Demeki BMW Borusana bu konuda yetki vermiş. TSE de demişdi çoğunlukla sirf Borusan için Avrupa tarafina geldiklerini. Bakalim şimdi ne çikcak. Hani olmuyordu -.- İllahi zorlamak gerekiyor herşeyi. Malesef geç kaldilar ama...

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X