Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

OGS Ceza

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

OGS Ceza

Arkadaşlar merhaba, en son aldığım aracın plakasını Eskişehir trafikten yeni plaka aldım . Bugün plakama yazılan ceza var mı yok mu bakarken 21/04/2011 tarihli OGS kaçak geçiş cezaları gözüküyor. Cezalar beklemekten katlanmış . Şimdi benim tescil tarihim şubat 2014 ben bu cezayı ödemek zorundamıyım? Ödemezsem herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım.
    sigpic

Aslı gunser tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba, en son aldığım aracın plakasını Eskişehir trafikten yeni plaka aldım . Bugün plakama yazılan ceza var mı yok mu bakarken 21/04/2011 tarihli OGS kaçak geçiş cezaları gözüküyor. Cezalar beklemekten katlanmış . Şimdi benim tescil tarihim şubat 2014 ben bu cezayı ödemek zorundamıyım? Ödemezsem herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım.
    Hicbir sıkıntı yasamazsın seni aracı satın aldıgın tarıhten sonrakı cezalar baglar.
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Bilgi için çok saol.
      sigpic

Yorum Yap

No problem, alim tarihine bakiyorlar..
        1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
        2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
        4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
        5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Arabayla alakali senden onceki cezalar onceki sahiplerini baglar banada ceza gelmisti daha once mail atarak satis sozlesmesini dusurmustum benim uzerimden

34NSC46
          IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Ruhsat fotokopinizi ogs merkezine altina dilekci gibi derdiniz yazilmis sekilde fals cekiyosunuz tescil tarihinizle sistemden otomatik dusum yapiliyo ama surekli kontrol etmeniz lazim dusup dusmedigini malum burasi turkiye

34 BE 1968

Yorum Yap

ben de batubility'nin dedigini yapmani tavsiye ederim, malum bigün biri durdurur, trafik/vergi cezalariniz yüzünden aracinizi baglamak zorundayiz der, sen yok o cezalar benim degil dersin falan ama inadi tuttumu ekrani size cevirir "bak, bana bagla diyor, ben bilmem" diyebilir. der mi? bence der
              Ama tabiki sizi baglamaz o cezalar. Zaten plakada ceza varken aracın satışına nasil izin veriyorlar anlamiyorum.
              www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
              X