Arkadaşlar merhaba, en son aldığım aracın plakasını Eskişehir trafikten yeni plaka aldım . Bugün plakama yazılan ceza var mı yok mu bakarken 21/04/2011 tarihli OGS kaçak geçiş cezaları gözüküyor. Cezalar beklemekten katlanmış . Şimdi benim tescil tarihim şubat 2014 ben bu cezayı ödemek zorundamıyım? Ödemezsem herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
OGS Ceza
Çöküş
X
-
Aslı gunser tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar merhaba, en son aldığım aracın plakasını Eskişehir trafikten yeni plaka aldım . Bugün plakama yazılan ceza var mı yok mu bakarken 21/04/2011 tarihli OGS kaçak geçiş cezaları gözüküyor. Cezalar beklemekten katlanmış . Şimdi benim tescil tarihim şubat 2014 ben bu cezayı ödemek zorundamıyım? Ödemezsem herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım.
-
No problem, alim tarihine bakiyorlar..1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
ben de batubility'nin dedigini yapmani tavsiye ederim, malum bigün biri durdurur, trafik/vergi cezalariniz yüzünden aracinizi baglamak zorundayiz der, sen yok o cezalar benim degil dersin falan ama inadi tuttumu ekrani size cevirir "bak, bana bagla diyor, ben bilmem" diyebilir. der mi? bence der
Ama tabiki sizi baglamaz o cezalar. Zaten plakada ceza varken aracın satışına nasil izin veriyorlar anlamiyorum.
Yorum Yap
Yorum Yap