Mini cooperuma scub yaptirmak istiyorum. Maliyet ve en orjinal seklinde yapacak yer konusunda fikri olan var mi?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini scub
Çöküş
X
-
Aslı murocan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMini cooperuma scub yaptirmak istiyorum. Maliyet ve en orjinal seklinde yapacak yer konusunda fikri olan var mi?
34NSC46
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUzerinde bulunana ne oldu acaba konuya biraz detay verirseniz iyi olur
34NSC46
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göstergökhan usta üzerinde olmadığı için yaptırmak istiyor zaten s kaput al direk demelisin bencesigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göstergökhan usta üzerinde olmadığı için yaptırmak istiyor zaten s kaput al direk demelisin bence
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiri s kaputu mu dedi
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSimdi aklıma geldi bizim burada bir "R50" var scoop için kesmiş kaputu inanılmaz kotu olmus kesıp bıcmeyı tavsıye etmem
Cok çılgın bir planım varsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKesmicem bende vazgectim
Cok çılgın bir planım var
34NSC46
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok kiz sana yazmadim kesme bicmeyi
34NSC46sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Konu birbirine girdi....!
Murocan kardes, hepimiz deriz ki eger R50 Mini'nin varsa (scoop'suz) bozma, scoop yeri acmak cok guzel olmuyor.
Eger hala ben 'delikli nane' istiyom diyosan, tek tavsiyemiz bir Cooper S kaputu bul scoop yeri ustunde.
Arkasindan CPR31'den scoop tedarik ederiz.
P.S: Eger Mini'n R50 ise, hani bizde olan, R56'larda olmayan cam onu hava girisleri var ya, iste oralara 'baby scoop' dedigimiz parcalardan tak. Inan cok daha guzel gozukecektir.
Eger yazdigim ile ilgilenirsen siteden arkadaslarimiz sana baby scoop nasil duruyor photosunu yollayacaktir.
Wishman
Yorum Yap
Yorum Yap