Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Senelik vergisi 8600 TL ama araci farkli gosterip vergiden yirtmislar. Bu araci alan sirf bundan dolayi basina bela alir. yakit en az sehirici %20 lerdedir.
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Fiyatin bu sekilde olmasinin nedeni sadece vergi degil. Benzin de buyuk fark olur 2kat kadar nerdeyse. E bakim ve parcada da olur. Ama tabi zevki de sesi de bambaska olur.
Arkadaşlar herkese yorumları için teşekkür ederim.
Normalde 1-2 yaşından ve 10-15 binden fazla araç almam ama malum ülkemizde 2013 yılı boyunca sadece 15 CM JCW(kaynak borusan) satıldı ve bunların arasında benim istediğim kombinasyonlarda ( siyah gövde kırmızı tavan) olan araç tahminim en fazla 4-5 tanedir. Durum böyle olunca artık bir B planı bulmalıyım diye düşündüm.
Ama yine de umutsuz olmaya gerek yok çünkü acil bulsam da alsam gibi bir durumda da değilim. Gerekirse 1 yıl da beklerim.
Dun duzenli olarak takip etmedigim halde bir sekilde Sahib sitesine girdim. Orda karsima 11.000 KMde Istanbul'dan bir CM JCW cikti.
120.000 TL istiyorlar.
Beyaz renkte maalesef. Ama guzel gozukuyor.
Bir bak derim.
P.S: Ben de kendime 700 KMde Antalya'dan bir Paceman buldum, 102,500 TL. Mavi. Cok kotu icim yandi. Az kalsin Adminim Gokhan ucaga atlayip gidip kapora verecekti.
RR S SC bir arkadaşımda vardı uzun süre bindi dip not: benzinlikleri var
En son çok yaktığı için sattı sıkldı satması inanılmaz zor Talha uzak dur Land Rover alıcaksan TD4 Discovery al çok mutlu olursun
Ayrıca , araçların greymarket olması zamanında ülkeye düşük fatura yada eksik donanım gösterilerek sokulmuş araçlarda yeni kanuna göre 2012 Aralık ayından öncekilere bir işlem uygulanmyacak , geçenler geçti artık ama 12 aralık sonrası grey market tabir edilen bayi dışı ithalatlarda mutlaka gümrük vergisi ödendisi ve araç bedeli faturasını görün ,
bazı uyanıklar aracın bedelini tam tutup düşük ÖTV ödeyebiliyor sizde gümrük ödendisini görmeden sadece araç bedelinin olduğu faturaya bakıp aldanıyosunuz mutlaka ama mutlaka 2 faturasınıda isteyin ,
Ayrıca araçların senelik vergilerini de bu tarz modeli eskimiş ve kasko bedelinden % olarak hesaplandığında aşan araçlar beyan ile bir alt dilimden ödeyebilirler ,
bu konularda sorusu olan merak ettiğiniz bir şey varsa sorun arkadaşlar seve seve yardımcı olurum
Dun duzenli olarak takip etmedigim halde bir sekilde Sahib sitesine girdim. Orda karsima 11.000 KMde Istanbul'dan bir CM JCW cikti.
120.000 TL istiyorlar.
Beyaz renkte maalesef. Ama guzel gozukuyor.
Bir bak derim.
P.S: Ben de kendime 700 KMde Antalya'dan bir Paceman buldum, 102,500 TL. Mavi. Cok kotu icim yandi. Az kalsin Adminim Gokhan ucaga atlayip gidip kapora verecekti.
Wishman
Wishman
Beyaz cm borusan test arabasiydi, feneryolundan birine satildi hergun goruyorum.
Ankaradaki Paceman guzel xenonlu falan
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap