Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Birileri bi sekilde cizmis kizimi dibine kadar kanirtmis kucuk ama bunu sponsorumuz yapabilir mi yoksa baska bi konuda carismax diye biyerden bahsedilmis boya koruma da yaptiricaktim zaten ne dersiniz?
Benim ciziklerim benzer sekildeydi ve boyamak durumunda kaldim. O zamanlar cok arastirmistim, bircok uygulama yaptirdim ama maalesef cok derin astara kadar inen cizikler icin bir yontem bulamamistim ve boyatmistim. Ama fotodan sanki pastayla veya farkli bir uygulamayla cikacakmis gibi gorunuyor
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Kapı kenar kısmındaki boya kalkığı var.. Orası geçmez %90 ancak geri kalan çiziği uygulamayla minimize edebilirler.
Bizzat haftasonu buna benzer birşeyden kurtardılar.
Boyanın kalktığı kenar kısmına ufak bir rötüş sağlanabilir. O konuda da AYN Auto'nun yanında bulunan, diğer sponsorumuz Cenk Bey(İlbantekinler) yardımcı olabilir.
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Benzer çizikler önceki arabamda vardı. Aracın boya kodunu öğrenip sanayiden aldığım boyayı fırça ile boyanın kalktığı kısmı kapatacak şekilde sürmüştüm.
Sonrasında bir gün bekleyerek pasta ile boya fazlalıklarını ve pürüzünü almıştım. Sadece çok yakından bakınca farkedilebilir olmuştu.
Ama bu son kısım çok titizlik istiyor. Çünkü fazlalık kısmını almaya çalışırken bir hamle fazla yapınca çiziği dolduran boyada gidebiliyor. Ben 3. veya 4. seferde istediğim sonuca ulaşabilmiştim.
Ince çizikler için pek bişey yapmamıştım, boya koruma yaptırınca gidiyor diye zira yaptırınca da gitmişti
Bu kadar uğraşılır mı derseniz bi cevabım yok benim ki biraz titizlik hastalığı
Sadece rütüş boyası biraz özenli yapılırsa da yeterli olabilir
Saol harun simdi bizim boyanin kodunu ogrenelim alen adminim acaba nedir nedir bizim renk?
Kendim daha beter edebilirim ama ustasiyla hallederiz evet boya koruma da bu islemin ardindan yapilacak benim tombulum kotu hava sartlari ve kedilerle basbasa kalio malesef. Titizlenmekte haklisin valla benim modum dustu kucucuk seyden ki dier arabalarimin ustune vinc dusse takilmazdim
Boya kodunu aldiktan sonra arabanizin yasina gorede bir 'yaslandirma' islemi uygulanmaktadir. Aksi halde renk tonu farki cikabilir. Ozellikle ERGIN MINI sahiplerinin bu konuya dikkat etmeleri gerekmektedir.
Boya kodunu aldiktan sonra arabanizin yasina gorede bir 'yaslandirma' islemi uygulanmaktadir. Aksi halde renk tonu farki cikabilir. Ozellikle ERGIN MINI sahiplerinin bu konuya dikkat etmeleri gerekmektedir.
Aaaa senden ogrenicek cok sey var wishtecrubeman saol
İlbantekinlerde boya mevcut benim yedegimden rotus yaptırabilirsin
Teşekkur ederim kendime de edineyim de bari benim sokak kusumun basina daha cok gelir bunlar herhalde arabanin hakkini veriim die countrylerden cikmiyorum ama garaja kapamak daha iyimis
Teşekkur ederim kendime de edineyim de bari benim sokak kusumun basina daha cok gelir bunlar herhalde arabanin hakkini veriim die countrylerden cikmiyorum ama garaja kapamak daha iyimis
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kayınpeder baldızın baldız da benim arabayı aldı acımız büyük
Sakınan goze cöp batiyor bugun de senelerdir bi suru aracla gidip geldigim koy yollarinda cama koca bir kutle cimento mu ne oldugu belirsiz bisey carpti ve acaip sekilde cizdi cami butun hasarlari toplayip bi maslak yapicam 10 gun daha koy yollarinda nolucaksa olsun bakalim ne goz degio bu miniklere arkadas😬
Ben de dyno da sana onu soyliycektim unuttum valla cluba bi bolum mu yapsak diye hatta mini ye dergi yapmak isterim ben ama pazari yok diyo bizimkiler detaylandiralim bu konuyu
Ben de dyno da sana onu soyliycektim unuttum valla cluba bi bolum mu yapsak diye hatta mini ye dergi yapmak isterim ben ama pazari yok diyo bizimkiler detaylandiralim bu konuyu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ok konusalım bir taslak düşünelim ne sekilde yapabiliriz diye.
Yorum Yap