Herkese hayırlı haftalar,bol kazançlı bir hafta olması dileklerimle.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
#Naber yaa Şubat 2014
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGunaydiiinn herkese iyi haftalar, yagmurun bereketiyle basliyoruz😀
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMotosikletle 1 saatte geldigime göre yeislkoy kosuyolu arasını araba kullananlara Allah bol benzin ve sabır versin Bu arada yagmur yagınca internete birsey mi oluyor deli gibi yavas internet burada.34 NL 2551 "KUBİ"
Yorum Yap
-
Aslı seccop tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbitsede gitsek şu şubattan...
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBirisi 2013 bitsin dedi birisi şubat sonra keşke o günler hızlı geçmese diyeceksiniz günaydınnnnn
Sent from my iPhone using Tapatalk34 NL 2551 "KUBİ"
Yorum Yap
-
4eva
#oyanamoy #subattaneymis #yemisimsubati #tambirmartinsaniyim #muckndg
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster#oyanamoy #subattaneymis #yemisimsubati #tambirmartinsaniyim #muckndg
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı gunser tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPolis ikidir durduruyor sisin yanıyor diyor sisim yanmadıgını söylüyorum sisin üst kısmındaki küçük kısalar yanıyor sonra sisi açıp kapıyorum bak bu sis diyorum sonra ruhsat ehliyet kontrolü devam et diyor. Bakalım 3. de yiceğiz cezayı galiba....
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildidoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
4eva
Konuyu kitliyorum!! Slm mart hosgeldin, asl pls?
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKonuyu kitliyorum!! Slm mart hosgeldin, asl pls?
Konu kilit ulen!
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap