Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa? Haziran 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
İnsallah bu aksam evdeydin yine yagmur yagdiAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİşte ben o satte delice eve kaçmaya çalışıyordum motosikletle
)
Bir yorum yaz:
-
İşte ben o satte delice eve kaçmaya çalışıyordum motosikletleAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVallahi dun İstanbulda aksam cok guzel şimşekli gokgurultulu sagnak yagdı
Bir yorum yaz:
-
Vallahi dun İstanbulda aksam cok guzel şimşekli gokgurultulu sagnak yagdıAslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDükkandan sevgiler saygilar antalya'da hava kaPali biraz bugun şaşairtici di mi?
Bir yorum yaz:
-
Sagol Adem size de hayırlı işlerAslı özgençadem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterherkese günaydınlar hayırlı işler
Bir yorum yaz:
-
Bende bende haftasonu biryerlere gidebilmek için sabahın korunde kalkmaktan nefret ediyorum haftasonu dedigin gec kalkılır gec yatılır sonra yine gec kalkılır sakin sakin brunch kahvaltı artık Allah ne verdiyse gidilir, ama ne mumkun illa ki erken kalk trafige gir dur kalk dur kalkAslı mve tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO gunleri iple cekiyorum bu ara iyice sapitti trafik, gitmezlerse yollarda telef olucam ben
sabah işe gelirken aynı (bir farkla ben motosiklet kullanıyorum
sabahları trafikte kalmıs insanların gözleri özlemle bana bakıyor
Bir yorum yaz:
-
Dükkandan sevgiler saygilar antalya'da hava kaPali biraz bugun şaşairtici di mi?
Bir yorum yaz:
-
O gunleri iple cekiyorum bu ara iyice sapitti trafik, gitmezlerse yollarda telef olucam benAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese guzel bir Carsamba diliyorum, bu arada okullar bu cuma kapanıyor sanırım herkes tatile gider Istanbul bize kalır mı?
Bir yorum yaz:
-
Herkese guzel bir Carsamba diliyorum, bu arada okullar bu cuma kapanıyor sanırım herkes tatile gider Istanbul bize kalır mı?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiherkese günaydınlar hayırlı işler
Bir yorum yaz:
-
Başkan adam yoğunmuş cumaya attı beni bugün için anca akşam saatine olur dedi bende gidemem dedim cumaya kaldı benim iş anlayacağın.Ama yaptırmam lazım acil şekilde yetti canıma artık kafam şişti
Bir yorum yaz:
-
Başkan Gelecen mi ???
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGünaydın arkadaşlar hayırlı işler.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: