Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Araç Bluetooth

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Araç Bluetooth

Arkadaşlar şirket aracımda bluetooth yok.Buna bluetooth taktırmak istiyorum.

Ben arabaya bindiğim anda devreye girecek.Mikrofonu hoperlorü düzgün çalışacak düzgün bişey arıyorum.

Ne önerirsiniz?
    sigpic

Parrot minikit slim var bende memnunum
    Love all, trust a few, do wrong to none!!!

Yorum Yap

Talhacim Parrot var ama Samsung da desteklemiyor sanirim. JETde vardi hic kullanmak nasib olmamisti
      Yakin zmaanda uzakdoguya giden birisi varsa cok enteresan ve ucuz kitler mevcut onlarida dusunebilirsin
      1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
      2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
      4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
      5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Merhabalar
        Ben parrot minikit neo kullanıyorum. Samsung'u hiç sorunsuz destekliyor. Kullanılmadığında kendini uyku moduna alıyor. Araca bindiğinizde sarsıntıdan uyku modundan çıkıp otomatik olarak telefonunuza bağlanıyor. 2 telefon bağlanabiliyor.
        1) 34 HK 5302 - ROYAL GREY '12 R60 Cooper S ALL4 SOLD
        2) 34 BU 5370 - BLAZING RED'13 R60 Cooper S ALL4 SOLD

Yorum Yap

Aslı tunc.aytunc tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Merhabalar
          Ben parrot minikit neo kullanıyorum. Samsung'u hiç sorunsuz destekliyor. Kullanılmadığında kendini uyku moduna alıyor. Araca bindiğinizde sarsıntıdan uyku modundan çıkıp otomatik olarak telefonunuza bağlanıyor. 2 telefon bağlanabiliyor.
          Urunun resmini eklemeniz mumkun mu? Ben acikcasi pek anlamam elektronikten ancak kim ugrastiysa baglayamamisti benim samsungu
          Acaba modelleri aynimi bizim parrotlarin
          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Arkadaşlar şirket aracımda bluetooth yok.Buna bluetooth taktırmak istiyorum.

Ben arabaya bindiğim anda devreye girecek.Mikrofonu hoperlorü düzgün çalışacak düzgün bişey arıyorum.

Ne önerirsiniz?
            Bizim arabalarda Bury var, Focus'ta kullaniyorum hic mudahaleye gerek birakmiyor, catir catir calisiyor Intercity'den direk oyle istiyoruz arabalari, Bluetooth kit montajli geliyor. Markayi arastir muhtemelen fiyatlari uygundur, en azindan sorunsuz oldugunu biliyoruz.

Yorum Yap

Bizim araclara yani r56 lara direksiyondaki kitt i kullanmak icin bisey warmidir..
              Atı kıskandırmak için eşşeğe binme....

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Urunun resmini eklemeniz mumkun mu? Ben acikcasi pek anlamam elektronikten ancak kim ugrastiysa baglayamamisti benim samsungu
                http://www.parrot.com/uk/products/plug-n-play-car-kits/
                En altta NEO modeli benimkisi...

Yorum Yap

Aslı djfnix tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Bizim araclara yani r56 lara direksiyondaki kitt i kullanmak icin bisey warmidir..

Parrot'ın böyle bir kiti var. Direksiyondaki düğmeleri kullanıyor.

Yorum Yap

mini için parrot çok ideal gerçekten. Daha önce de konusu geçmişti bunun.

Ama şirket aracı için parrot şart değil.Ben çeşitli alternatiflere bakıyorum.Çok sağolun bilgiler için arkadaşlar.

Alınca resmini çekip koycam buraya
                    sigpic

Yorum Yap

En alttaki d bendeki mini kit. Mini komple Navigasyon ve Bluetooth ekran alacağım için boşa çıkacak. Tomtom one ı da verebilirim .
                      Love all, trust a few, do wrong to none!!!

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Firmware update etmek lazım o zaman her türlü bağlanıyor. Sanayide becerebilen pek yok hatta kendi servisleri bile beceremiyor. İhtiyaç yardımcı olurum. Bide cihazlarda belli tanımlama sınırı var. Bazen o doluyor. Ayarlardan tanımlı cihazları silersen düzeliyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                        sigpic

Yorum Yap

Simdi fiyatina baktim da bizimki hic de dandik durmuyor Bury Smart modeliymis, bulabildigim en ucuz fiyat:

http://www.n11.com/oto-bluetooth-bur...-kit-P13985277

Hepsiburada'da daha ucuza/ayniya Parrot da var. Bury'yi hic bilmiyordum kucumsedim ama kullanim memnuniyeti karsiligi fiyati da ona goreymis sanirim

http://www.hepsiburada.com/liste/blu...tegoryId=16217

Yorum Yap

Bury nedense parrot'in yillar onceki modeli gibi geldi bana. Sanirim ekrani ayni..

HK @ iPad Air using Tapatalk HD
                            www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Parrot'ı 249 tl. ye aldım. Bilgine..

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X