Aslı yigitb tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Aslı jansut tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO zaman yayına devam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBizimde manzara çaycı çorbacı manzarası burdaLove all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSesli güldüm
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİsyan edin bırakın işi gücü gelin
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman sana daha iyi bakar hacı. Ne de olsa feminen ( romantik manasında ) adam
Ps: bacanak
Feminenlik guzel (... ) gerek yok. Kadinlari daha iyi anliyosun da, orda bi duruyorsun... (durmak = mecazi anlamda?)
Bacanak deme bana! Olmaz o is, yas farki cok.... Bide senle ben ayni ailede. Coklu Turk kulturu yasatiriz, ambale olurlar.
AYRIYETTEN, artik su sizin MINI'nizin GARAJ sayfasini acsanizda photo gorsek?
P.S: Gokhan, Wishman'in yani da hangi yani? Bunun Hindistan'i da varrr, Tayland'i da var? Sanirim sende TAI tarafindasin!
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSizinle (siz=kibarliga bak!) yazisa yazisa whatsapp'ta artik benimde acizane bir 'sokak dili' kulturum gelisti beyzadem... :-)
Feminenlik guzel (... ) gerek yok. Kadinlari daha iyi anliyosun da, orda bi duruyorsun... (durmak = mecazi anlamda?)
Bacanak deme bana! Olmaz o is, yas farki cok.... Bide senle ben ayni ailede. Coklu Turk kulturu yasatiriz, ambale olurlar.
AYRIYETTEN, artik su sizin MINI'nizin GARAJ sayfasini acsanizda photo gorsek?
P.S: Gokhan, Wishman'in yani da hangi yani? Bunun Hindistan'i da varrr, Tayland'i da var? Sanirim sende TAI tarafindasin!
Wishman
34NSC46
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaw minin olmuş olmamış ne farkeder gönüller bir olsun hacım.
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34NSC46
Yorum Yap
-
Aslı AYDIN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEge is coming ! Gayrettepe Florance
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
jansut
-
Aslı jansut tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugün de NDGspec günaydın!
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap