An itibari ile nargiledeyim
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
-
Aslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugün evdeyim çimleri biçicem :P
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
-
tooncay
-
Akşam saat 22:30 da nargileye gittim. Nargileyi kendim hazırladım. Aynı zamanda közleride ben yaptım. Tek kafa nargile ile bu saate kadar içtim eve bu saatte girdim. Nargile işine girmeyi düşünüyorum ama bu saate kadar içilmez ki be Batman bile bu saatte kötülüklerle savaşmıyodur. Uyuyodur bence
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAkşam saat 22:30 da nargileye gittim. Nargileyi kendim hazırladım. Aynı zamanda közleride ben yaptım. Tek kafa nargile ile bu saate kadar içtim eve bu saatte girdim. Nargile işine girmeyi düşünüyorum ama bu saate kadar içilmez ki be Batman bile bu saatte kötülüklerle savaşmıyodur. Uyuyodur bence
Yorum Yap
-
Bugün nerdeyiz ?
Bence sarven kan testinden sonra bi de piskologa gorunsen iyi olur sigara biraktiriyolar nargileyide birakrsin
34 BE 1968En son düzenleyen batubility; 09-09-13, 17:26.
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSarven bi ara kan testine git bizim şirketten arkadasımızın kan değerleri nargile yüzünden çok kötü cıkmıstı doktor ömür boyu yasakladı.
Aslı batubility tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence sarven kan testinden sonra bi de piskologa gorunsen iyi olur sigara biraktiriyolar nargileyide birakrsin
34 BE 1968
Yorum Yap
Yorum Yap