Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Bugun az da olsa Bursa kesif yaptik. Mudanya, Trilye , Altintas , Kursunlu , Gemlik bu ilcelerden gecerken bir kac tane mini gozumuze carpti. Sabah 07.30 Eskisehir den ciktik aksam 10 gibi donduk. Yaklasik 620 km yaptik araba 45.000 artik. Gunes kremi surmeyi unuttugum icin sol kolumda guzel bir amele yanigi oldu.sigpic
Yorum Yap
-
Aslı gunser tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugun az da olsa Bursa kesif yaptik. Mudanya, Trilye , Altintas , Kursunlu , Gemlik bu ilcelerden gecerken bir kac tane mini gozumuze carpti. Sabah 07.30 Eskisehir den ciktik aksam 10 gibi donduk. Yaklasik 620 km yaptik araba 45.000 artik. Gunes kremi surmeyi unuttugum icin sol kolumda guzel bir amele yanigi oldu.16CPR31 R53 Electric Blue
Yorum Yap
-
Turgay abi bursa eventlerini kiskandik hepimiz bursaya geliyoruz
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildidoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiz Bursa MINI Club TR gönüllüleri misafirperver insanlarız, keşke haber verseydiniz, sizin şerefinize ufak bir buluşma ayarlardık hemen..sigpic
Yorum Yap
-
Aslı gunser tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTurgay biliyorum misafirperver oldugunuzu bizim anlik oldu gelmemiz. Hafta ici oldugu icin herkesin isi gucu vardir diye yazmadim. Kucuk capli gezdik. Bidahaki sefere daha oncesinden haberlesiriz .16CPR31 R53 Electric Blue
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBursa tayfası biraz yollara çıkın ya,Bursa'da gecenin sessizligini bozdum ama kimse duymadı Dönüşte ugrayabilirsem arayacagim mutlaka.16CPR31 R53 Electric Blue
Yorum Yap
-
Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe bodrum ne çeşme, görükledeyiz görükle😃😃😃
İlla piyasa mı yapçaz ev taşıyoz bu sefer 😃😃😃
[FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]
Yorum Yap
Yorum Yap