Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Aslı BerkayKaracan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterForum Aydın
OffTopic: Arabami komple boyatmak istiyorum fiyat ve gün olarak ne kadar olur acaba? Farklı renk olucak ruhsata isleticem bu işlemler dahil fiyat olursa sevinirim.
Not: izmirde sordum adam 1 ay yatar aranan dedi. Korktum açıkçası. -.-
35 CUB 94
BerkayKaracan~
offtopic: bunu buraya yazana kadar (usenmeyip) yeni bir konu acmayi denemelisin.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı göster
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbak bak bak
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05
Yorum Yap
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAsıl pişti böyle olur bak kareye almışım seni
asil video olay
hahahauahaua
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAllah razi olsun be
asil video olay
hahahauahaua
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı BerkayKaracan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterForum Aydın
OffTopic: Arabami komple boyatmak istiyorum fiyat ve gün olarak ne kadar olur acaba? Farklı renk olucak ruhsata isleticem bu işlemler dahil fiyat olursa sevinirim.
Not: izmirde sordum adam 1 ay yatar aranan dedi. Korktum açıkçası. -.-
35 CUB 94
BerkayKaracan~
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Cumartesi öğlenden beridir ayaktayım. Pazar sabahı Kocamustafapaşa Seyran Pastanesi, hemen ardından Florya Mahirler'de iç-dış oto yıkama, ordan Yeşilköy Kuzen, ordan tekrar semte dönüş, daha sonra Halkalı Oto Pazarı ve hemen ardından Çobançeşme Oto Pazarı, akşam yemeği Paşa Dönercisi ordanda jübileyi nargilede tamamladım ve eve daha yeni girdim çok şükür ölmedik bu günde
Yorum Yap
-
tooncay
Caddede araba bağlatan oldu mu bizden?? Haberlerde gördm.. S virajında polis operasyon yapmış resmen... App plaka, cam filmi, egzoz nevarsa bağlamış..
tooncay
34 NIJ 84
Tuncay Karaman
Yorum Yap
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCaddede araba bağlatan oldu mu bizden?? Haberlerde gördm.. S virajında polis operasyon yapmış resmen... App plaka, cam filmi, egzoz nevarsa bağlamış..
tooncay
34 NIJ 84
Tuncay Karaman
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCaddede araba bağlatan oldu mu bizden?? Haberlerde gördm.. S virajında polis operasyon yapmış resmen... App plaka, cam filmi, egzoz nevarsa bağlamış..
tooncay
34 NIJ 84
Tuncay Karaman
Beni cuma gece egzozdan aldilar cumartesi cikardim arabayi izin belgesiyle, bi sekil yapicaz
Yorum Yap
Yorum Yap