Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
OffTopic: Arabami komple boyatmak istiyorum fiyat ve gün olarak ne kadar olur acaba? Farklı renk olucak ruhsata isleticem bu işlemler dahil fiyat olursa sevinirim.
Not: izmirde sordum adam 1 ay yatar aranan dedi. Korktum açıkçası. -.-
Aslı BerkayKaracan tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Forum Aydın
OffTopic: Arabami komple boyatmak istiyorum fiyat ve gün olarak ne kadar olur acaba? Farklı renk olucak ruhsata isleticem bu işlemler dahil fiyat olursa sevinirim.
35 CUB 94
BerkayKaracan~
offtopic: bunu buraya yazana kadar (usenmeyip) yeni bir konu acmayi denemelisin.
Aslı BerkayKaracan tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Forum Aydın
Cumartesi öğlenden beridir ayaktayım. Pazar sabahı Kocamustafapaşa Seyran Pastanesi, hemen ardından Florya Mahirler'de iç-dış oto yıkama, ordan Yeşilköy Kuzen, ordan tekrar semte dönüş, daha sonra Halkalı Oto Pazarı ve hemen ardından Çobançeşme Oto Pazarı, akşam yemeği Paşa Dönercisi ordanda jübileyi nargilede tamamladım ve eve daha yeni girdim çok şükür ölmedik bu günde
Yorum Yap