Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bugün nerdeyiz ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

6.2 veya 6.3'lük depremimiz de hayirli olsun. Manisa'da yakalandik. Kopek evde, aklimiz onda..
    www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      6.2 veya 6.3'lük depremimiz de hayirli olsun. Manisa'da yakalandik. Kopek evde, aklimiz onda..
      Gecmis olsun bizim de aklimiz sizde
      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Plajdayız...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        35 PH 047
        2006 R52 COOPER S CABRIO
        sigpic

Yorum Yap

Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Merhaba,

Selanik --> Halkidiki --> Thassos şeklinde bir güzegahımız oldu. Selanik'e ikinci gidişimdi, gece hayatı hareketli ayrıca Atatürk'ün evi de tabi ki gitmişken görülmeli, bunların dışında bir kaç müze hariç çok da yapılacak şey yok. Selanik'ten Halkidiki yaklaşık 1 saat sürüyor. Thassos'a Keramoti veya Kavala'dan feribot seferleri var. Biz Keramoti'yi tercih ettik. Halkidiki ve Thassos'ta gidilebilecek bir sürü beach var. İnternette liste halinde hepsi çıkıyor, hangisi güzel gelirse artık Thassos'ta güneyde kaldık, giderken adanın batısından dönerken doğusundan gitmeyi tercih edip bütün adayı turlamış olduk. Biraz macera aranıyorsa adada ıssız plajlar bulunabilir, biz bir tane bulduk. Adada atv ve üstü açılan ufak jeeplerden kiralamak zevkli oluyor. Fotoğraftaki deniz Marble Beach, mutlaka gidilmesi gerekiyor bence. Tek bir sorun var, yol çok kötü. Benim araba çok basık olmadığı halde 10-15'le giderek indik. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, başka bir şey olursa seve seve yardımcı olurum
          Ömür selamlar, bizde Eylül'de gideceğim Thassos'a.
          Kaç depo yaktın? Ben max 4 depo olur diye düşünüyorum 3 günlük tatil için?
          Bir de nerde kaldınız? Ben baktım ama çoğu yer dolu.
          Yeşil sigortayı da gitmeden bir aylık yaptırıcam. Ama yeşil sigorta yurt dışında sadece karşı tarafı karşılıyormuş. Kendi aracıma da yurtdışı klozu ekleticem.
          Ada da I-69 karayolundan ayrılma dediler bana ama bazı yerler için mecbur çıkıcaz galiba.
          Teşekkürler,

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Aslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Yeşil sigortayı da gitmeden bir aylık yaptırıcam. Ama yeşil sigorta yurt dışında sadece karşı tarafı karşılıyormuş. Kendi aracıma da yurtdışı klozu ekleticem.
            Ada da I-69 karayolundan ayrılma dediler bana ama bazı yerler için mecbur çıkıcaz galiba.
            Teşekkürler,

Merhaba abi,

Sakin kullanımda gidiş-dönüş 2,5 depo gibi yeterli olur diye düşünüyorum. Benim Ataşehir'den çıkış Selanik & Halkidiki taraflarına kadar gidip 4,5 depo oldu. Haftaya direk Thassos'a gidiyorum, net tüketimi iletirim abi.

3 gün gideceğiniz için eğer yakın tarihte bir daha yurt dışına çıkış planı yoksa 2 haftalık yeşil sigorta yaptır abi, boşuna 1 aylık için 10 euro fazladan verme. Kendi kaskona yurt dışı ekleyebiliyorsun dönüşte de kaldırıyorsun, ben öyle yapıyorum.

Adada merkezi diyebileceğimiz iki yer var, biri kuzeyde feribotun indirdiği direk Thasos diye geçen bölge. Adanın batısında kalan yerler ufak köy havasında, doğuda zaten çok bir şey yok. Bir de güneyde merkezi sayılabilecek Limenaria var, biz burada kaldık. İngiliz ve Alman turistler ağırlıklıydı. Otelin adı Agali Hotel / Agali Villa iki binası var bir sokak arayla. Biz otelden çok memnun kaldık, gerek odanın temizliği gerek ilgi ve alakaları açısından. Oteller dolu abi kafanıza yatan bir otele bulduğunuz anda rezervasyon yapın, son odaları yakaladım ben.

Adayı çevreleyen gidiş-dönüş 1 şeritli yol var, tabi arada mecbur çıkılıyor. Google Maps'ten çevrimdışı harita indirdim ve önceden gideceğimiz yerleri-oteli vs işaretledim ne olur ne olmaz diye ama doğu kısmı hariç telefon genelde çekiyor zaten bir sorun olmuyor o açıdan.

Şimdiden iyi yolculuklar ve iyi tatiller abi

Yorum Yap

Aslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Teşekkürler,

Göktürk'ten Thassos'a varış yarım depoya yakın tutuyor. Ben full depoyla yola çıkıp, İpsala'da çeyrek depo yakmışken bir daha fullüyorum. Eğer Thassos'ta hergün koydan koya dolaşmazsam beni tekrar İpsala'ya döndürüyor.
              35 PH 047
              2006 R52 COOPER S CABRIO
              sigpic

Yorum Yap

Aslı muratisik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Göktürk'ten Thassos'a varış yarım depoya yakın tutuyor. Ben full depoyla yola çıkıp, İpsala'da çeyrek depo yakmışken bir daha fullüyorum. Eğer Thassos'ta hergün koydan koya dolaşmazsam beni tekrar İpsala'ya döndürüyor.
                Iyiymiş, bu durumda 3 depo fazla fazla yetecektir.

Yorum Yap

Aslı muratisik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  yani uzun yolda pek birsey yakmiyor demek ki insafli gidiyorsunuz
                  LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    yani uzun yolda pek birsey yakmiyor demek ki insafli gidiyorsunuz

Supercharger icin cok ama cok insafli geldi bana yaa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Mothers'dayiz.
                      1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
                      2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
                      3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
                      4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
                      5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05

Yorum Yap

Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Mothers'dayiz.
                        [emoji106] Nazar değmesin[emoji122]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        - 34 KS 1309 2014 cooper S
                        - 34 TM 8031 2006 GP
                        - 34 BKS 90 2009 JCW- (DEV20) Project 400+
                        - 34 NOS 33 2003 Cooper S

Yorum Yap

Bugün nerdeyiz ?

Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Mothers'dayiz.
                          Kaput seridi dusmanlari ya [emoji19][emoji19][emoji19][emoji19]

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Alaçatı Asmalı Meyhane.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Alaçatı Asmalı Meyhane.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Sıramı sana verdim abi 😀

M. Kemal ATATÜRK
                              İnstg™ askin.batur
                              ™R55 Clubman 2009
                              sigpic
                              M.KEMAL ATATÜRK
                              İnstg/askin.batur
                              GALATASARAY

Yorum Yap

Antalyadayız

M. Kemal ATATÜRK
                                İnstg™ askin.batur