6.2 veya 6.3'lük depremimiz de hayirli olsun. Manisa'da yakalandik. Kopek evde, aklimiz onda..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster6.2 veya 6.3'lük depremimiz de hayirli olsun. Manisa'da yakalandik. Kopek evde, aklimiz onda..
Yorum Yap
-
Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba,
Selanik --> Halkidiki --> Thassos şeklinde bir güzegahımız oldu. Selanik'e ikinci gidişimdi, gece hayatı hareketli ayrıca Atatürk'ün evi de tabi ki gitmişken görülmeli, bunların dışında bir kaç müze hariç çok da yapılacak şey yok. Selanik'ten Halkidiki yaklaşık 1 saat sürüyor. Thassos'a Keramoti veya Kavala'dan feribot seferleri var. Biz Keramoti'yi tercih ettik. Halkidiki ve Thassos'ta gidilebilecek bir sürü beach var. İnternette liste halinde hepsi çıkıyor, hangisi güzel gelirse artık Thassos'ta güneyde kaldık, giderken adanın batısından dönerken doğusundan gitmeyi tercih edip bütün adayı turlamış olduk. Biraz macera aranıyorsa adada ıssız plajlar bulunabilir, biz bir tane bulduk. Adada atv ve üstü açılan ufak jeeplerden kiralamak zevkli oluyor. Fotoğraftaki deniz Marble Beach, mutlaka gidilmesi gerekiyor bence. Tek bir sorun var, yol çok kötü. Benim araba çok basık olmadığı halde 10-15'le giderek indik. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, başka bir şey olursa seve seve yardımcı olurum
Kaç depo yaktın? Ben max 4 depo olur diye düşünüyorum 3 günlük tatil için?
Bir de nerde kaldınız? Ben baktım ama çoğu yer dolu.
Yeşil sigortayı da gitmeden bir aylık yaptırıcam. Ama yeşil sigorta yurt dışında sadece karşı tarafı karşılıyormuş. Kendi aracıma da yurtdışı klozu ekleticem.
Ada da I-69 karayolundan ayrılma dediler bana ama bazı yerler için mecbur çıkıcaz galiba.
Teşekkürler,
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖmür selamlar, bizde Eylül'de gideceğim Thassos'a.
Yeşil sigortayı da gitmeden bir aylık yaptırıcam. Ama yeşil sigorta yurt dışında sadece karşı tarafı karşılıyormuş. Kendi aracıma da yurtdışı klozu ekleticem.
Ada da I-69 karayolundan ayrılma dediler bana ama bazı yerler için mecbur çıkıcaz galiba.
Teşekkürler,
Sakin kullanımda gidiş-dönüş 2,5 depo gibi yeterli olur diye düşünüyorum. Benim Ataşehir'den çıkış Selanik & Halkidiki taraflarına kadar gidip 4,5 depo oldu. Haftaya direk Thassos'a gidiyorum, net tüketimi iletirim abi.
3 gün gideceğiniz için eğer yakın tarihte bir daha yurt dışına çıkış planı yoksa 2 haftalık yeşil sigorta yaptır abi, boşuna 1 aylık için 10 euro fazladan verme. Kendi kaskona yurt dışı ekleyebiliyorsun dönüşte de kaldırıyorsun, ben öyle yapıyorum.
Adada merkezi diyebileceğimiz iki yer var, biri kuzeyde feribotun indirdiği direk Thasos diye geçen bölge. Adanın batısında kalan yerler ufak köy havasında, doğuda zaten çok bir şey yok. Bir de güneyde merkezi sayılabilecek Limenaria var, biz burada kaldık. İngiliz ve Alman turistler ağırlıklıydı. Otelin adı Agali Hotel / Agali Villa iki binası var bir sokak arayla. Biz otelden çok memnun kaldık, gerek odanın temizliği gerek ilgi ve alakaları açısından. Oteller dolu abi kafanıza yatan bir otele bulduğunuz anda rezervasyon yapın, son odaları yakaladım ben.
Adayı çevreleyen gidiş-dönüş 1 şeritli yol var, tabi arada mecbur çıkılıyor. Google Maps'ten çevrimdışı harita indirdim ve önceden gideceğimiz yerleri-oteli vs işaretledim ne olur ne olmaz diye ama doğu kısmı hariç telefon genelde çekiyor zaten bir sorun olmuyor o açıdan.
Şimdiden iyi yolculuklar ve iyi tatiller abi
Yorum Yap
-
Aslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖmür selamlar, bizde Eylül'de gideceğim Thassos'a.
Teşekkürler,
Sent from my iPhone using Tapatalk35 PH 047
2006 R52 COOPER S CABRIO
sigpic
Yorum Yap
-
Aslı muratisik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGöktürk'ten Thassos'a varış yarım depoya yakın tutuyor. Ben full depoyla yola çıkıp, İpsala'da çeyrek depo yakmışken bir daha fullüyorum. Eğer Thassos'ta hergün koydan koya dolaşmazsam beni tekrar İpsala'ya döndürüyor.
Yorum Yap
-
Aslı muratisik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGöktürk'ten Thassos'a varış yarım depoya yakın tutuyor. Ben full depoyla yola çıkıp, İpsala'da çeyrek depo yakmışken bir daha fullüyorum. Eğer Thassos'ta hergün koydan koya dolaşmazsam beni tekrar İpsala'ya döndürüyor.
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryani uzun yolda pek birsey yakmiyor demek ki insafli gidiyorsunuz
Supercharger icin cok ama cok insafli geldi bana yaa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Mothers'dayiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi- 34 KS 1309 2014 cooper S
- 34 TM 8031 2006 GP
- 34 BKS 90 2009 JCW- (DEV20) Project 400+
- 34 NOS 33 2003 Cooper S
Yorum Yap
-
Bugün nerdeyiz ?
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Mothers'dayiz.
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlaçatı Asmalı Meyhane.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
M. Kemal ATATÜRK
İnstg™ askin.batur
™R55 Clubman 2009sigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yorum Yap
Yorum Yap