Fiydoda cektinizmi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Kendimden utandımAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOooo nalet olasi illegal sokak yariscilari sizi hahahahaha
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Oooo nalet olasi illegal sokak yariscilari sizi hahahahahaAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYavuz Sultan Selim Köprüsündeydik[emoji23][emoji23]

3310 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Yavuz Sultan Selim Köprüsündeydik[emoji23][emoji23]

3310 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
89'a dus gorelim [emoji12][emoji12][emoji12]Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbi before after yapiyim ben en iyisi
hahaha
Bir yorum yaz:
-
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbi before after yapiyim ben en iyisi
hahaha
Bir yorum yaz:
-
Son halini gorenler gozlerine inanamadi ! Mynet basligi tadinda.Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster3 kilo verdim gordugunde buyuk degisime inanamicaksin
Bir yorum yaz:
-
1hafta oldu gorusmeyeli [emoji23]Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster3 kilo verdim gordugunde buyuk degisime inanamicaksin
Bir yorum yaz:
-
3 kilo verdim gordugunde buyuk degisime inanamicaksinAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen ver len tosun [emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Sen ver len tosun [emoji23]Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkilo ver
hahahahaha
Bir yorum yaz:
-
kilo verAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEl classico: Sahilde Luna'yi yormaca
hahahahaha
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: