Aslı Berna tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
ÇOK ÖNEMLİ ! Sahibi olduğunuz aracın en güzel resmini paylaşalım.. (deadline gunceli)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ozanbalta
-
Berna
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen yalniz kurtum, kabul etmem kimseyi
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben sadece seni düşünerek yazmistim bunu ama)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben sadece seni düşünerek yazmistim bunu ama)
Yorum Yap
-
Berna
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen de kocacınla seni dusundum de adımız cıkıcak artık
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
tooncay
-
Kekuti bey nerelerde bilemiyorum..
Bu meraka bi son verelim..
Konumuzun acildigi gunden 06.12.13 23.59'a kadar bize mail veya PM olarak ulastirilan fotograflardan uygun olanlari belirleyip her ay icin 1 MINI olacak sekilde MCTR 2014 takvimimizi hazirlayacagiz.
Kendi yaptigim ornek calismamdan bi foto ekliyorum.. Boyle bisi olacak die bisey yok sadece temsilidir asli surpris
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAha pirelli takvimi diye attim tuttu
Arkadaslar tanidik matbaa var bu arada eger yardima ihtiyac varsa.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı byrioo tarafından gönderilmiş Mesajı göstergüzel fikir ins. mailimiz ulasmıstır.
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterE peki nedir simdi durum? Merak ettik
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
4eva
Basin aciklamasi kar yagisi nedeniyle ertelendi herhalde
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
Yorum Yap