Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Minideki "Gizli" menü

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Minideki "Gizli" menü

[SIZE=2]Geçen facebookta gördüm yabanci biri r56 visual boosta bir şekilde su sıcaklığı göstergesi felan açmış tam olarak çözemedim olayı yetersiz açıklama vardı. Biraz araştırmayla gizli menü dedikleri olayı öğrendim. Burda biraz ugrasmalarla sanırım sıcaklık değerlerini gorebiliyormusuz. Bu konuda bilgisi olan deneyen yapan biri varmıdır bizde merak ettim. Yeni yeni alışmaya başladım derken bu olay çıktı şimdide bakalım daha neler çıkacak [/SIZE]

Bizde gelişmeleri takip edelim sizden, ben hiç kurcalamadım Visual Boost'u, ama yeteneklerinin olduğunu ve bizim çok sınırlı kullandığımızı düşünüyorum.

Yorum Yap

BU DA YENI MINININ MENULERI
      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

[SIZE=2]sadece visual boostta değil normal devir saatindeki ekrandada trip0lamaya 12saniye gibi bir sure basildiginda oradada bir menuye ulasiliyormus
        http://www.motoringalliance.com/foru...#axzz2mFmV0ZnB bunu bulabildim mesela [/SIZE]

Yorum Yap

konu hakkında eve gidince yazayım, linklere giremiyorum şirketten
          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Bu gizli menüyle ilgili bende problemimi çözemedim.. (Kalan km, menzil vs.)

tooncay
            34 NIJ 84 - Tuncay Karaman

Yorum Yap

[SIZE=2]bende kurcaladim bayabi ama lock kısmında sıkıştım onu halledemedim daha perşembe maçtan sonra bakalım yardimci olacabilcek birileri çıkar yoksada okadar kişiyiz cozeriz olayı [/SIZE]
              Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Bu gizli menüyle ilgili bende problemimi çözemedim.. (Kalan km, menzil vs.)

tooncay
              34 NIJ 84 - Tuncay Karaman

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
              X