Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Grup uyelerimizden Bubu 182 goruntulenme ile birinciligi almis!!!
Onu Wishman 146 goruntulenme ile izliyor!! ( Ne alaka ?!?)
Ucunculugu 139 goruntulenme ile mve goturuyor.
P.S: Ne diyeyim 'magazin' her yerde ilk sirayi aliyor.... :-p
Ohhh yahu 'Cooperscem'i gecebildigim bir yer buldum sonunda.... Ratio'muzu en azindan 1/3'e cikarttik mi bu grubun sirti yere gelmez.
Wishman sen saçlarına şöyle güzel bir röfle yaptır, ben iki rimel çakayım Bubu'yu da 1/4 ekmek mveyi de geçeriz hahah
PS: Şu faceteki @ işaretiyle "mention" olayı burada olsa bomba olmaz mı? Milleti dürte dürte bir hal oluruz..
Ohhh yahu 'Cooperscem'i gecebildigim bir yer buldum sonunda.... Ratio'muzu en azindan 1/3'e cikarttik mi bu grubun sirti yere gelmez.
P.S: Gorunum itibari ile daha cok fotografli tanitima ihtiyacimiz var, cunku en yogun ilgi burada. Hadi uyelerimiz 1-2 de olsa MINI'lerinizin fotograflarini bizimle paylasin...
Cok istatistik adami gordum seni istatistikmanimbenim.
Ne yapayim, bu yastan sonra beyin anca bole seylere isliyo gibin.... Cok zaman, az is mi desem....
P.S: Perde konulu topic'te sikayetim var, git bir bak Admin'im ( )
PS 2 : Bide bize Maury forecast vermeye calisma, yapacaksan bir iyilik Maldivleri ver ki BRKY sevinsin.
Bir yorum yaz: