Murat abı son analızlerını alamadık bıkac gundur
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Analiz ve Reytingler 2
Çöküş
X
-
Ne olucak abi can sıkıntısı
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeldim geldim. Ben yokken hic Angel'S kisminda birseyler olmamis. Nereye yazdin 460 kusur mesaji Cooperscem?
Wishman
Yorum Yap
-
Bugun itibari ile Sevgili Admin'imiz Alen 500 mesaj hakkini basari ile tamamlayip, Cooperscem'den sonra istediginde siteyi yakma hakkina sahip ikinci kisi olmustur.
Sevgilerimizi yolluyoruz. Aktifliginin devamini diliyoruz. Hatta en kisa zamanda tecrube puanini 11 yapip, 'ormanda Alen icin 11 kaplan gucundedir' soylentisi cikartacagiz. Kizilmaske misali....
Wishanalizman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugun itibari ile Sevgili Admin'imiz Alen 500 mesaj hakkini basari ile tamamlayip, Cooperscem'den sonra istediginde siteyi yakma hakkina sahip ikinci kisi olmustur.
Sevgilerimizi yolluyoruz. Aktifliginin devamini diliyoruz. Hatta en kisa zamanda tecrube puanini 11 yapip, 'ormanda Alen icin 11 kaplan gucundedir' soylentisi cikartacagiz. Kizilmaske misali....
Wishanalizman
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterRütbe yapalım şu rep leri rütbe
Yorum Yap
-
ahahahahha Banada Tosun Paşa mı dicek
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYah, Alen'in bana sozu var 3 repte bana 'Pembe Pasa' rutbesi, 5 repte 'Veteran Pasa' rutbesi verecek.
Yorum Yap
Yorum Yap