Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Üyelik iptali

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

    Üyelik iptali

    Merhaba arkadaşlar,

    Bu konuyu 2 hafta önce açıp açmama konusunda çok kararsız kalmıştım ancak NDG in bu sabahki tavrı bardağı taşıran son damla oldu.
    Bizden ve diğerleri diye ayrıştırma yapan, ülkenin şuan ki durumuna çok benzeyen bir ithamla, kendisine verilen sorumluluk ve yaşı itibariyle ani çıkışlara sahip olması karşısındaki insana saygısızlık yapmasını gerektirmemeli. Bu forum hepimizin di. Sadece yönetimin değil. Her ortamda, bu forum için çalıştım, NDG yi tanıdığım her yerde savundum. İnandığım için fakat gördüm ki ben kendimi yanlış lanse ettirmişim.

    Hiç bir maddi çıkar temenni etmediğim MINIClubTR ailesine saygım sonsuzdur. Her yerde dile getirdiğim, her Ankara buluşmasında, gittiğim İstanbul buluşmalarında söylediğim; keşke bir çatı altında bir isim ile birlik olmamız gerektiği fikrini halen savunuyorum.

    Neden her gün yüz yüze baktığımız kişilerle konuşmak yerine gıybet ediyoruz?
    Fikirlerimizi açıkça dile getirdiğimiz zaman dinlemek yerine neden padişah fermanı tarzında asıp kesiyoruz.
    Herkese eşit uygulanması gereken kurallar neden sadece üyelere uygulanıyor.
    Herşeyi geçtim çok mu önemli bir teneke parçası kalp kırmaya değer mi?

    İşin ticareti, İşin hobisi, İşin para kazanma amacı ne olursa olsun; hepimiz doğru yanlış eski yeni bir MINI sahibiyiz, ancak paylaşamadığımız düşüncelerimiz, ego tatminleri, biz yerine ben yaptım bilinci ve arkasından konuşup yüzüne gülen sahte yüzler olduğu müddetçe daha önceki MINI forumları gibi dağılma kaçınılmazdır.

    Bir kişinin tavrını koca bir foruma mal etmem doğru gelmeyebilir ancak, dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Genel olarak 3-4 aydır forumda ki gidişat hoşuma gitmediği için bu kararı verdim, Forumdaki yetkili, sorumlu, title sahibi NDG nin tavırları iyice tetiklemiş oldu.

    Forum sayesinde tanıdığım herkese sonsuz teşekkürler.

    Kararıma saygı duyacağınızı umarım, kalın sağlıcakla.

    #2
    Üyelik iptal isteğin tabi ki gerçekleşicek sorun yok kimseyi zorla tutmuyoruz Orçun yada üye yapmıyoruz ,

    Fakat bizlere yapılan saygısızlığı açıklarsan daha iyi olur madem bir konu açıyorsun konunun çok derinine iniyor gibi duruyorsun ama yüzeysel ,

    Kaldı ki bunu daha öncede konuştuk hangi kuralı bir mod veya admin çiğnemiş ? herkesden önce bizler kurallara uyduk bir çok konuda üyeleri dinledik ,

    Sakın insanların aklında burada modlar ya da adminler kafalarına göre hareket ediyorlar imajı verme , deme

    Sitede yeni düzenlemede Ankara için sanada bir teklifte bulunulucaktı fakat sen başka forumlarda paylaşımlar yapmayı tercih ettin saygı duyarım mctr nin yaptığı org. ları başka sitelerin Tagini koyarak mini ankara olarak yayınladın zaten Orçun senin bu sitede kalman için bir sebep yok senin üyeliğin iptal edilmiyor banlanıyorsun iyi yolculuklar

    Yorum Yap


      #3
      Kararınıza tabii ki saygılıyız ancak kuralların uygulanması konusu ile ilgi yazdıgınız cümle cevap hakkı dogurur lakin burada olmayan birseyi varmıs gibi göstermeniz mevcuttur, özellikle kurallar herkese eşit uygulanmaktadır, birtakım kişiler baskalarının satılık ilanını açamadıkları için hakkımızda konusup sonra yüzümüze aynı cesaretle konusmamıslar olabilir kendi tercihleridir, diğer yandan forumdaki gidisat hosunuza gitmiyorduysa ve madem bizim forumumuz o zaman yönetime şu şu konuları nasıl düzeltelim deseydiniz. Bu forum hala hepimizin isteyen durur isteyen kalır tabii ki kararınız sizi bağlar ancak forum içerisinde size yapılmıs bir saygısızlık olmussa bize bildirmenizi tercih ederdik. NDG özveriyle çalışan evet yaşı genç evet MINI sahibi değil ama kuruluş aşamamızdan itibaren bizimle gece gündüz çalışmış bir arkadasımız oldugundan sadece kendisine bu ayrıcalık tanındıgı dogrudur. Sizin de yaşınız itibariyle belki hatalarınız vardır ama biz de görmezden gelmişizdir ki bu işler ne yazık ki böyle yürümüyor, bu forum kurucu ve yöneticileri burayı para kazanmak adına yada dükkanına adam toplamak millete de araba satmak için kurmadıklarından problemler sadece şahısların kendi yarattıkları problemlerdir ve aralarında çözülmesi gerekir, MINI Club TURKIYE yönetimini lütfen bu tür konulardan ayrı tutunuz prensip olarak üyesi bulunduğunuz diğer MINI forumu ile rekabet halinde de değiliz lakin biz farklı olarak MINI marka araç sahiplerinin kulübüyüz,o yüzden kendileri hakkında biz zaten konuşmayız ve onlara da cevap hakkı doguracak bir duruma girmeyiz. Kimseyle gıybet ettigimiz de yoktur lakin bu yazdıklarınızdan sanki bizim diger forumla aramızda devamlı bir sürtüsme varmıs hissiyatı dogmaktadır. Acıkcası yakın zamanda arkadaslar bize isminizi Ankara sorumlusu olmanız yönünde tavsiye ettiler fakat çizginizi anlayamadıgımızdan size bir teklifte bulunamadık. Arkadaslarımızın bize illetiği rahatsızlık da gözümüzden kacmamıs ve Instagramda kulübümüzün ismi altında yapılmıs toplanmanın sanki diger forumun toplanması gibi tarafınızdan paylasıldıgı gorulmustur,NDG arkadasımızın sizi bu konu ile ilgili uyarması ve sizin bu şekilde cevap vermenizi de acıkcası biz diğer üyelerimize saygısızlık olarak goruyoruz lakin yaptığınız ülkemizin şu anda bulundugu durum benzetmesine de pek yakısmıyor . Sonuc itibari ile Kulüp yönetimi 08 Kasım 2013 23:59 dan itibaren üyeliğinizi sonlandıracaktır bilginize.
      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

      sigpic

      www.MINIClubTR.com

      Instagram

      Yorum Yap


        #4
        Konu kapatılmıstır.
        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

        sigpic

        www.MINIClubTR.com

        Instagram

        Yorum Yap

        Hazırlanıyor...
        X