Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Nice senelere NDG
Çöküş
X
-
Hooops antalya'dan koocccaman sevgiler saygılar gönderiyoreee mutlu yıllar her şey gönlünce olsun ndg....
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiNice Senelere..
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAplacim Allah seni başımızdan eksik etmesin nice senelere iyiki dogmussun
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildibenim karizma canavari sahalarin yildizi futbolcularim cok tesekkur ederim iyiki varsinizAslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHappy birthday
Sevdiklerinle birlikte nice saglikli mutlu senelere
Tesekkur ederim AydincimAslı AYDIN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNice senelere Deniz.
Bubaaaaacum cok tesekkur ederim operimms tompilik yanaklarindanAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugün sevgili yavrumun dogumgünü :=) Evladım benim biricik kızım iyi ki dogmussun
Happy birthday çılgın MINI ci insallah en yakın zamanda hayallerine kavusursun.
[ATTACH]2072[/ATTACH]
Tesekkur ederim Talha beey abijimmAslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAblacim mutlu yillar.iyi ki dogdun.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben var tesekkur etmekAslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösternice mutlu yıllara

Tesekkur ederim yakisiklim, hepbirlikte ultra gergin yillaraAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göstermutlu yıllar canım benim.. Sağ kolum

Aahh bukle sacina kurban oldugum hepbirlikte insallah operim pamuk yanaklarindanAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAgzin kulaklarina varmistir Mutlu yaslara Nida.
Wishman
tesekkurler feritcimAslı feritsafa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNice mutlu huzurlu senelere MINIciginle birlikte inşallah
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Abijiimm hepbirlikte MINI 'li yillar insallahAslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDogum gunun kutlu olsun abijimm
nice mutlu yillara 
Reyiziimm cinim hepbirlikte insallahAslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösternice mutlu yıllara Reyiz
Coook merci askkusumAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhepi börtdey DENOOOOO kis yu tu maç DENOOOOO
Tesekkur ederriimmAslı Kayhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoğum günün kutlu olsun başkan
Cok merci doktor beeeyAslı Musty tarafından gönderilmiş Mesajı gösternice senelere
canim benim ilk kutlayanimsin unutmadimAslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKankacimm iyi ki dogmussun. Nice mutlu senelere.
IZM-5655-TCHB
Coook ozledim sen gelmiosun ben gelicem en sonunda!!!
thanks lord efendiAslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNice Senelere..
cook tesekkur ederimAslı İhsanAcar tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNice Mutlu Yıllar,
Doğum Günün Kutlu olsun
Huyooooops havada yakaladim cok tesekkur ederim ailemizin cigercisiAslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHooops antalya'dan koocccaman sevgiler saygılar gönderiyoreee mutlu yıllar her şey gönlünce olsun ndg....
Tutkucuum cok merci yavrukusAslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMutlu yillar deniz
tenkyuconem hedayem sende mi geldi mi bildigin oluyorum meraktan bi call me artik heyecan doruktaAslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhepibörttey nedege
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildiEn son düzenleyen NDG; 30-09-13, 16:50.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdihepi börtdey DENOOOOO kis yu tu maç DENOOOOO
Bir yorum yaz:
-
Nice mutlu huzurlu senelere MINIciginle birlikte inşallah
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: