Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Eylül 2013
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
brnx mesaiye kalmistir muhtemelen :P
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaranx forumdan atildi mi? :-) WOw!
WM
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Biri biscolata mi dedi)
Haaaaaydaaaaa!!!!!!!!!!! Bilun!
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersatilik italyan mucizesi, yakisikli biscolata MINI evet o Giovanni
Biri biscolata mi dedi)
Bir yorum yaz:
-
satilik italyan mucizesi, yakisikli biscolata MINI evet o Giovanni
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTemiz secereli MINI bulunur. JCW fiyatina etiket konulur...
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTemiz secereli MINI bulunur. JCW fiyatina etiket konulur...
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Aslı AYDIN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterR56 ilk çıktığında da çirkin geliyodu gözüme şimdi en güzeli geliyor onada alışırız Ama 2.0 fikrine alışmak zor. R56'ların seceresini tutmak lazım ilerde temiz ararken lazım olur :P
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Aslı AYDIN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterR56 ilk çıktığında da çirkin geliyodu gözüme şimdi en güzeli geliyor onada alışırız Ama 2.0 fikrine alışmak zor. R56'ların seceresini tutmak lazım ilerde temiz ararken lazım olur :P
bu kasaya ben alisabilecegimi hic dusunmuyorum! Boohuumm!
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
-
R56 ilk çıktığında da çirkin geliyodu gözüme şimdi en güzeli geliyor onada alışırız Ama 2.0 fikrine alışmak zor. R56'ların seceresini tutmak lazım ilerde temiz ararken lazım olur :P
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla Aydin'cim bende bugun yabanci ve saglam bir kaynakta okudum resmi olan bu belirttiklerimmis (!)
Keske bunlari yazmaz olaydilar ama nerdee .. hem japon harikasi (adeta bi KIA) otomobil dizayn etmisler hemde motorlar cacik!
Hic oluru yok hiic.. "R" kasanin kiymetini bilmeli gozumuz gibi bakmali!
Bir yorum yaz:
-
CM JCW'ye takilmisiz bakiyorum
Coookta Yakisiiir
Amma ve lakiinnn hanim aplamiz CM JCW yerine eline zorla pasif bir aile arabasi anahtari tutusturmasin
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖncelikle paylaşım için teşekkürler.
Bence 1.6 olarak devam edilse hatta 1,4 yapılsa daha iyi olurdu.Zaten 1.6 çok iyi gidiyor.Bu nasıl bir strateji anlamadım.Mercedes e sınıfına 1,6 çıkarırken sen minicik arabaya 2.0 niye ve nasıl bir kafayla çıkarırsın anlamak mümkün değil.
Artık sıfır bir cooper s olur 100.000 TL
O rakama giriyorsan daha neler var diye düşünür insanlar.
Ben zaten JCW CM alıcam bunlar benim derdim hiç değil ama yine de hoş karşılamadım.
Bir yorum yaz:
-
Valla Aydin'cim bende bugun yabanci ve saglam bir kaynakta okudum resmi olan bu belirttiklerimmis (!)
Keske bunlari yazmaz olaydilar ama nerdee .. hem japon harikasi (adeta bi KIA) otomobil dizayn etmisler hemde motorlar cacik!
Hic oluru yok hiic.. "R" kasanin kiymetini bilmeli gozumuz gibi bakmali!
Aslı AYDIN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterR56 da pozisyonumuzu koruyoruz demek oluyor bu Ancak ben F56s lerde de 1.5 3 silindirli motor kullanılacak diye duymuştum BMW'den gelen bir makalede. 2.0 'ı sadece JCW'e düşünüyorlardı. Demek ki vaz geçmişler. Bu arada F56 JCW'ler ALL4 olacak diyede söylüyorlardı bu yazıda. Makalenin yalancısıyım
Bir yorum yaz:
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖncelikle paylaşım için teşekkürler.
Bence 1.6 olarak devam edilse hatta 1,4 yapılsa daha iyi olurdu.Zaten 1.6 çok iyi gidiyor.Bu nasıl bir strateji anlamadım.Mercedes e sınıfına 1,6 çıkarırken sen minicik arabaya 2.0 niye ve nasıl bir kafayla çıkarırsın anlamak mümkün değil.
Ben zaten JCW CM alıcam bunlar benim derdim hiç değil ama yine de hoş karşılamadım.
Bir yorum yaz:
-
Öncelikle paylaşım için teşekkürler.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: