Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Selam arkadaşlar. İstanbula yeni taşındığım için bi kaç mekan nasildir diye soracaktim. Bir türlü gitme firsati bulamadim ve ne yalan çok merak ediyorum. Gidenler paylaşirsa sevinirim Fiyatlar hakkinda bilgi de verirseniz sevinirim.
Bundan hariç bana tavsiye edebileceğiniz iyi bir pizzacı var mı? Yani Dominos, pizza pizza gibi az malzemelı şeyler degil. Taşfirin, güzel ve doyurucu mekanlar. İyi bir Sushi ve çin mutfağı için tavsiye de fena olmaz Ara sira iyi oluyor...
Selam arkadaşlar. İstanbula yeni taşındığım için bi kaç mekan nasildir diye soracaktim. Bir türlü gitme firsati bulamadim ve ne yalan çok merak ediyorum. Gidenler paylaşirsa sevinirim Fiyatlar hakkinda bilgi de verirseniz sevinirim.
Bundan hariç bana tavsiye edebileceğiniz iyi bir pizzacı var mı? Yani Dominos, pizza pizza gibi az malzemelı şeyler degil. Taşfirin, güzel ve doyurucu mekanlar. İyi bir Sushi ve çin mutfağı için tavsiye de fena olmaz Ara sira iyi oluyor...
Şimdiden sagolun.
Huqqa guzel ama cok dumanalti. Hmn yaninda the market var oraya git.manzarasi cok daha guzel.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün akşam Şişli sarıhana gittim kesinlikle kaliteyi bozmuşlar,ustaları değişmiş muhtemelen içine ne koyduysam yinede çorbada lezzeti yakalayamadım..otur sıfır !
Yorum Yap