Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Ben uzun sure donemsel olarak bodybuilding ile ugrastim. Malumunuz birakinca vucut saliyor kendisini. Biraz kilo aldim. Simdi toparlamak icin hayatimda pek sevmedigim kosuya yer verdim. Haftada 3 veya 4 gun 2 saate yakin dusuk nabizda kosuyorum. 11 km'ye denk geliyor. Hem bu sekilde doktorlarin tavsiyesi gunde 10bin adim atin kuralini da yerine getirmis oluyorum.
Aranizda spor yapanlar var mi?
Kim hangi daliyla ilgileniyor?
Atletizm, tenis, basketbol vs.
Amator veya Profesyonel
Valla adminim 2003'ten beri bir spor merkezine üyeyim 1 ay adam akıllı gittim normal fitness yaptım zayıflama amaçlı, o arada da yüzme yaptım amatör şekilde, ama kilolu olmama rağmen çok pis yüzerim çokta iyi dalarım
Şu anda öğrenmek istediğim tek şey Wing Tsun, küçüklükten beri Kung-Fu hayranıyım. Ancak bir türlü fırsat bulamadım öğrenmeye, Bruce Lee ve onun hocası olan İp-Man'ın hayranıyım. İp-Man film serisini izleyince insan her seferinde öğrenmek istiyo Göztepe'de çok iyi öğreten birisi var ancak bana uzak Avrupa Yakasında olsaydı o kişi gidecektim
spor geçmisim 83 yılında yüzme ile başladı sutopu ile devam etti bu arada 12 yasından itibaren tenis oynadım daha sonra kısa sureli bir yelken maceram oldu, bu arada herzaman Kondusyon calısırdım taa ki 2000 yılında Amerikadan gelene kadar, ve 13 senedir adam gibi spor yapmıyorum. Bisiklete basladım bakalım yerlesik duzene gecince de Polatda spora baslayacagım sanırım.
spor geçmisim 83 yılında yüzme ile başladı sutopu ile devam etti bu arada 12 yasından itibaren tenis oynadım daha sonra kısa sureli bir yelken maceram oldu, bu arada herzaman Kondusyon calısırdım taa ki 2000 yılında Amerikadan gelene kadar, ve 13 senedir adam gibi spor yapmıyorum. Bisiklete basladım bakalım yerlesik duzene gecince de Polatda spora baslayacagım sanırım.
Forumumuzun R.Nadal'ı Alen abi Ataköy Marina'da Sports İnternational'ı tavsiye ederim hem konum olarak çok güzel yerde ve karma bir şirket değil sadece spor merkezi diğer şubelerindende faydalanabiliyosun. Ama Polat yakınlık açısından da güzel
Öyle Nadallık bir durumum yok acıkcası Sports International ilk kuruldugunda ailece üye olmustuk 3 sene boyunca ama cok bozuldu sonraları iptal ettik üyeligi, diger taraftan Polat bana yürüme mesafesinde marinaya kadar gitmek isteyecegimi sanmıyorum
Öyle Nadallık bir durumum yok acıkcası Sports International ilk kuruldugunda ailece üye olmustuk 3 sene boyunca ama cok bozuldu sonraları iptal ettik üyeligi, diger taraftan Polat bana yürüme mesafesinde marinaya kadar gitmek isteyecegimi sanmıyorum
Abi ben yıllardır üyesiyim toplasan 5 ay gitmişimdir aynen polat yürüme mesafesinde ama marinaya arabayla gitmen gerekir
Yorum Yap