Arkadaşlar bugün şans eseri https://borcsorgula.ispark.com.tr/ sitesine girdim ve plakamı girdiğimde 500 Tl ve üzeri borcum olduğunu ve sadece siteden 500 tl ye kadar olan cezaları görüntüleyebileceğim ve ödeyebileceğim yazısı çıktı. Yani 500 tl'den fazla borcum var. Hayatımda İspark'a 1 kere girdim. O da 2 dakkalığınaydı parasını peşin verdim ve fişini aldım. Sizce bir problem mi var ve eğer cezayı ödemezsem ne olur vergi dairesi müdürlüğünden trafik cezalarını sorguladığımda hiçbir cezam çıkmıyor. Bir başkasından da İspark'ın henüz resmileşmediğini duydum bu konu hakkında fikirlerinizi öğrenebilirmiyim. Birde sizde sorgulayın her an bir sürpriz ile karşılaşabilirsiniz.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
İspark Cezaları
Çöküş
X
-
::lord_sarven::Etiketler: Hiçbiri
-
Evrim Ergin
herhangi bi isparkçıya gidip ellerindeki makinadan sorgulatırsan nerelerde park ettiğinin bilgisi çıkıyor olmalı.. (kadıköy belediyesine ait olanlarda çıkıyor)
henüz yasal bi durum yok bi yaptırımları yok bildiğim kadarıyla.. ama bi hata varsa düzelttirmek lazım sağı solu belli olmaz bunların..
-
Valla ben fırsat buldukça plakaya yaz diyip geçiyorum, çoğu yerde vermemek için elimden geleni yapıyorum çünkü bu işin adı yasal değnekçilik. Ha onlar ha eşkıyalar fark yok. Tek fark, isparkçıya plakaya yaz diyince değnekçi gibi hırs yapmıyor, maaşlı eleman olduğu için
Ben nadiren veririm, çoğu zaman dediğim gibi plakaya yazdırırım. Sorgulattığım zaman tutarın gayet az hatta gereğinden az olduğunu görüyorum sende başka bir karışıklık olabilir.
Ayrıca bu paralar arabayı satarken karşınıza falan çıkmıyor, en azından şimdilik; vergi dairesi üzerinden arabanın cezasız gözükmesi de bu yüzden.
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Arkadaşlar ufak meblağlar olsa öderdim zaten de, 500 tl ve üzeri yazıyo yani ne kadar olduğunu bilmiyorum ama 5.000 tl bile olabilir. İnternet üzerinden şikayet dilekçesi yazdım. Resmi olmaması güzel bir olay, ancak her an herşey beklenir. Resmi yaparlarsa devamlı faizde bindirirler, satarken satamazsınız da
Aracımın benden önceki sahibi site garajına koyuyordu aracını. İşyerinin orda İspark varmıdır diye düşünüyorum. Oda imkansız adam Astsubaydı alayın içine koyuyodur. Bir hata olduğu kesin
Yorum Yap
-
Bu tip firmalarin dediginiz gibi yetkisi yok. Izmir'de Izelman tarafindan yurutuluyor ama resmiyet durumunu bilmememe ragmen herkes duzene ayak uydurmus bicimde odemesini pesin yapiyor (12 saat 5 TL). Belki de elektronik sisteme bu yuzden gecmiyorlar. Pesin aldiklari icin arkadan ceza gondermeye, (eger yetkileri yoksa) arkadan ceza gondertip, mahkemeyle ugrasmalarina falan gerek kalmiyordur.
Manisa'da ISPARK mantiginda calisiyor. Yasal degil ama ceza gondertebiliyorlar. 2 kere yedim ben. Park cezasi olarak gonderiyorlar.
ISPARK'in ortagi bildigim kadariyla EMINE ERDOGAN. yani odeseniz iyi olur. Icinde olduklari isin resmilesmesi icin ellerinden geleni yapacaklardir.
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu tip firmalarin dediginiz gibi yetkisi yok. Izmir'de Izelman tarafindan yurutuluyor ama resmiyet durumunu bilmememe ragmen herkes duzene ayak uydurmus bicimde odemesini pesin yapiyor (12 saat 5 TL). Belki de elektronik sisteme bu yuzden gecmiyorlar. Pesin aldiklari icin arkadan ceza gondermeye, (eger yetkileri yoksa) arkadan ceza gondertip, mahkemeyle ugrasmalarina falan gerek kalmiyordur.
Manisa'da ISPARK mantiginda calisiyor. Yasal degil ama ceza gondertebiliyorlar. 2 kere yedim ben. Park cezasi olarak gonderiyorlar.
ISPARK'in ortagi bildigim kadariyla EMINE ERDOGAN. yani odeseniz iyi olur. Icinde olduklari isin resmilesmesi icin ellerinden geleni yapacaklardir.
Yorum Yap
-
Ben çok güzel bir mail attım ve sonra cevap geldi. ' Ceza işleve alınmadan dilekçe yollayın' tarzında, bir tanede faks numarası verdiler. Dilekçe takibi için ayrı bir numara verdiler. Bende salladım biraz e-mailde silinmiş yollamamaya karar verdim ceza geldiğinde uğraşayım diyorum. Hem belki arabada satılmış olur o zamana kadar
Yorum Yap
-
bugun emirgan isparkta adam 18tl borcunuz var dedi, beni alakadar etmiyor dedigimde ne demeeeek etmiyor efendim borcunuz var neden odemiyorsunuz dediginde cok guzel cevap verdim kendi arabam degil sahibi odesin arkadas odemiyorum dedim kactim hahahaha
adama uyuz oldum zaten para veriyorum makinanin ustune koydurtuoo tutucumudur nedir yere bakio falan enteresandi bayaa..sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbugun emirgan isparkta adam 18tl borcunuz var dedi, beni alakadar etmiyor dedigimde ne demeeeek etmiyor efendim borcunuz var neden odemiyorsunuz dediginde cok guzel cevap verdim kendi arabam degil sahibi odesin arkadas odemiyorum dedim kactim hahahaha
adama uyuz oldum zaten para veriyorum makinanin ustune koydurtuoo tutucumudur nedir yere bakio falan enteresandi bayaa..
Yorum Yap
Yorum Yap