Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Üyelerimizin Memleketleri ve Yaşadığı İller..
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDedem Kayserili Anne tarafım Bursa ve Sivaslı babam İstanbul dogumlu (Moda) ben İstanbul dogumlu (Moda), Ne kayseri ne sivasa gidemedim hayatımda onlar haricinde neredeyse Dogu anadolunun tamamını dolastım Erzurum Erzincan Kars Ardahan Igdır Dogubeyazıt
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen abi sende bi Yozgatlılık var sanki eminmisin ?
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEspriyi anlamadım Sarven 'Yozgatlılık var' derken?
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDedem Kayserili Anne tarafım Bursa ve Sivaslı babam İstanbul dogumlu (Moda) ben İstanbul dogumlu (Moda), Ne kayseri ne sivasa gidemedim hayatımda onlar haricinde neredeyse Dogu anadolunun tamamını dolastım Erzurum Erzincan Kars Ardahan Igdır Dogubeyazıt
Hoooop offtopicsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkötü anlamda demedim abi bende Yozgat'lıyım zaten hani toprak çekiyo derler ya
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen genel olarak bu espriyi anlamadım da ondan sordum tabii ki biliyorum kötü niyetin olmadıgını.
Yorum Yap
-
Babamın baba tarafı; Giresun/Görele'li. Dedem 17 yaşında İTÜ kazanıp İstanbul'a bir gelmiş, bir daha da dönmemiş. Anne tarafı: Gürcü göçmeni, Zekeriyaköy'e ilk yerleşenler olarak eski İstanbullu sıfatı almışlar. Büyük Dede, Zekeriyaköy'ün ilk muhtarıymış Babam Karabük'te doğmuş ama hiç kalmamış, İstanbul'da büyümüş diyebiliriz. Dedem inşaat mühendisi olduğu için ülkenin her bölgesinde okumuş hemen hemen
Annemin baba tarafı: Rize/Çamlıhemşinli Anne tarafı: Kıbrıs Limasol'lu. (Limasol şuan Güney Kıbrıs topraklarında, eskiden arada sınır yok diye orada iç içe yaşanırmış. Hatta bizim ki rahibe okulunda falan eğitim görmüş sonra gitmiş Karadenizli küfürbaz bir adama aşık olmuş) Bu iki kafadar evlenip tüm dünyayı gezerek yaşamışlar, Annem Almanya'da doğmuş 1.5 yaşındayken Tunus'a taşınmışlar, annem ilkokulu Tunus'ta okumuş, dayımda Tunus'ta doğmuş. Dünyanın hemen her yerini gezmişler, rahatsız ama keyifli bir hayat tarzları varmış.
Ben ise İstanbul Kadıköy doğumluyum, çocukluk dönemimde bir süre de Antalya'da yaşadım. Üniversite için gittim 6 senemde Kıbrıs'ta geçti, döndük tekrar kaldığımız yerden devam; doğduğum ev olan Kadıköy'de yaşıyorumEn son düzenleyen c.A.n; 26-07-13, 19:18.
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBabamın baba tarafı; Giresun/Görele'li. Dedem 17 yaşında İTÜ kazanıp İstanbul'a bir gelmiş, bir daha da dönmemiş. Anne tarafı: Gürcü göçmeni, Zekeriyaköy'e ilk yerleşenler olarak eski İstanbullu sıfatı almışlar. Büyük Dede, Zekeriyaköy'ün ilk muhtarıymış Babam Karabük'te doğmuş ama hiç kalmamış, İstanbul'da büyümüş diyebiliriz. Dedem inşaat mühendisi olduğu için ülkenin her bölgesinde okumuş hemen hemen
Annemin baba tarafı: Rize/Çamlıhemşinli Anne tarafı: Kıbrıs Limasol'lu. (Limasol şuan Güney Kıbrıs topraklarında, eskiden arada sınır var yok diye orada iç içe yaşanırmış. Hatta bizim ki rahibe okulunda falan eğitim görmüş sonra gitmiş Karadenizli küfürbaz bir adama aşık olmuş) Bu iki kafadar evlenip tüm dünyayı gezerek yaşamışlar, Annem Almanya'da doğmuş 1.5 yaşındayken Tunus'a taşınmışlar, annem ilkokulu Tunus'ta okumuş, dayımda Tunus'ta doğmuş. Dünyanın hemen her yerini gezmişler, rahatsız ama keyifli bir hayat tarzları varmış.
Ben ise İstanbul Kadıköy doğumluyum, çocukluk dönemimde bir süre de Antalya'da yaşadım. Üniversite için gittim 6 senemde Kıbrıs'ta geçti, döndük tekrar kaldığımız yerden devam; doğdum ev olan Kadıköy'de yaşıyorum
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBabamın baba tarafı; Giresun/Görele'li. Dedem 17 yaşında İTÜ kazanıp İstanbul'a bir gelmiş, bir daha da dönmemiş. Anne tarafı: Gürcü göçmeni, Zekeriyaköy'e ilk yerleşenler olarak eski İstanbullu sıfatı almışlar. Büyük Dede, Zekeriyaköy'ün ilk muhtarıymış Babam Karabük'te doğmuş ama hiç kalmamış, İstanbul'da büyümüş diyebiliriz. Dedem inşaat mühendisi olduğu için ülkenin her bölgesinde okumuş hemen hemen
Annemin baba tarafı: Rize/Çamlıhemşinli Anne tarafı: Kıbrıs Limasol'lu. (Limasol şuan Güney Kıbrıs topraklarında, eskiden arada sınır yok diye orada iç içe yaşanırmış. Hatta bizim ki rahibe okulunda falan eğitim görmüş sonra gitmiş Karadenizli küfürbaz bir adama aşık olmuş) Bu iki kafadar evlenip tüm dünyayı gezerek yaşamışlar, Annem Almanya'da doğmuş 1.5 yaşındayken Tunus'a taşınmışlar, annem ilkokulu Tunus'ta okumuş, dayımda Tunus'ta doğmuş. Dünyanın hemen her yerini gezmişler, rahatsız ama keyifli bir hayat tarzları varmış.
Ben ise İstanbul Kadıköy doğumluyum, çocukluk dönemimde bir süre de Antalya'da yaşadım. Üniversite için gittim 6 senemde Kıbrıs'ta geçti, döndük tekrar kaldığımız yerden devam; doğduğum ev olan Kadıköy'de yaşıyorum
Yorum Yap
Yorum Yap