Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Üyelerimizin Memleketleri ve Yaşadığı İller..

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Askerde akşam herkes serbest kalınca acemideyken bağırırdı plakalarını şu varmı bu varmı diye ona benzer oldu bu sarven
    ne biliyim abi siz hiç konu açmamışsınız biriyle tanışırken sorulan şeylerden biridir nerelisin memleket nere diye

Yorum Yap

Baba gaziantep anne giresun dogma buyume istanbul - kagithane

34 BE 1968

Yorum Yap

Dedem Kayserili Anne tarafım Bursa ve Sivaslı babam İstanbul dogumlu (Moda) ben İstanbul dogumlu (Moda), Ne kayseri ne sivasa gidemedim hayatımda onlar haricinde neredeyse Dogu anadolunun tamamını dolastım Erzurum Erzincan Kars Ardahan Igdır Dogubeyazıt
        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Dedem Kayserili Anne tarafım Bursa ve Sivaslı babam İstanbul dogumlu (Moda) ben İstanbul dogumlu (Moda), Ne kayseri ne sivasa gidemedim hayatımda onlar haricinde neredeyse Dogu anadolunun tamamını dolastım Erzurum Erzincan Kars Ardahan Igdır Dogubeyazıt
          Alen abi sende bi Yozgatlılık var sanki eminmisin ?

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Alen abi sende bi Yozgatlılık var sanki eminmisin ?
            Espriyi anlamadım Sarven 'Yozgatlılık var' derken?

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Espriyi anlamadım Sarven 'Yozgatlılık var' derken?
              kötü anlamda demedim abi bende Yozgat'lıyım zaten hani toprak çekiyo derler ya

Yorum Yap

Bulgaristan göçmeniyiz, doğum yerim bile orası. Bursa Beşevlerde oturuyorum.

Yorum Yap

mis gibi moda varken nerelere tasindin oyle ya bi de deprem bolgesi
                  Hoooop offtopic
                  sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    kötü anlamda demedim abi bende Yozgat'lıyım zaten hani toprak çekiyo derler ya
                    Ben genel olarak bu espriyi anlamadım da ondan sordum tabii ki biliyorum kötü niyetin olmadıgını.

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Ben genel olarak bu espriyi anlamadım da ondan sordum tabii ki biliyorum kötü niyetin olmadıgını.
                      Facebook üzerinden Alen abiyle bu durum konuşuldu.

Yorum Yap

Doğma Büyüme Fatihliyim, dükkanımız hala Fatihde, ev Avcılar, yazlık Kumburgaz

7.köken Siirtliyiz ama Arabız.

Yorum Yap

Babamın baba tarafı; Giresun/Görele'li. Dedem 17 yaşında İTÜ kazanıp İstanbul'a bir gelmiş, bir daha da dönmemiş. Anne tarafı: Gürcü göçmeni, Zekeriyaköy'e ilk yerleşenler olarak eski İstanbullu sıfatı almışlar. Büyük Dede, Zekeriyaköy'ün ilk muhtarıymış Babam Karabük'te doğmuş ama hiç kalmamış, İstanbul'da büyümüş diyebiliriz. Dedem inşaat mühendisi olduğu için ülkenin her bölgesinde okumuş hemen hemen

Annemin baba tarafı: Rize/Çamlıhemşinli Anne tarafı: Kıbrıs Limasol'lu. (Limasol şuan Güney Kıbrıs topraklarında, eskiden arada sınır yok diye orada iç içe yaşanırmış. Hatta bizim ki rahibe okulunda falan eğitim görmüş sonra gitmiş Karadenizli küfürbaz bir adama aşık olmuş) Bu iki kafadar evlenip tüm dünyayı gezerek yaşamışlar, Annem Almanya'da doğmuş 1.5 yaşındayken Tunus'a taşınmışlar, annem ilkokulu Tunus'ta okumuş, dayımda Tunus'ta doğmuş. Dünyanın hemen her yerini gezmişler, rahatsız ama keyifli bir hayat tarzları varmış.

Ben ise İstanbul Kadıköy doğumluyum, çocukluk dönemimde bir süre de Antalya'da yaşadım. Üniversite için gittim 6 senemde Kıbrıs'ta geçti, döndük tekrar kaldığımız yerden devam; doğduğum ev olan Kadıköy'de yaşıyorum
                          En son düzenleyen c.A.n; 26-07-13, 19:18.

Yorum Yap

Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Babamın baba tarafı; Giresun/Görele'li. Dedem 17 yaşında İTÜ kazanıp İstanbul'a bir gelmiş, bir daha da dönmemiş. Anne tarafı: Gürcü göçmeni, Zekeriyaköy'e ilk yerleşenler olarak eski İstanbullu sıfatı almışlar. Büyük Dede, Zekeriyaköy'ün ilk muhtarıymış Babam Karabük'te doğmuş ama hiç kalmamış, İstanbul'da büyümüş diyebiliriz. Dedem inşaat mühendisi olduğu için ülkenin her bölgesinde okumuş hemen hemen

Annemin baba tarafı: Rize/Çamlıhemşinli Anne tarafı: Kıbrıs Limasol'lu. (Limasol şuan Güney Kıbrıs topraklarında, eskiden arada sınır var yok diye orada iç içe yaşanırmış. Hatta bizim ki rahibe okulunda falan eğitim görmüş sonra gitmiş Karadenizli küfürbaz bir adama aşık olmuş) Bu iki kafadar evlenip tüm dünyayı gezerek yaşamışlar, Annem Almanya'da doğmuş 1.5 yaşındayken Tunus'a taşınmışlar, annem ilkokulu Tunus'ta okumuş, dayımda Tunus'ta doğmuş. Dünyanın hemen her yerini gezmişler, rahatsız ama keyifli bir hayat tarzları varmış.

Ben ise İstanbul Kadıköy doğumluyum, çocukluk dönemimde bir süre de Antalya'da yaşadım. Üniversite için gittim 6 senemde Kıbrıs'ta geçti, döndük tekrar kaldığımız yerden devam; doğdum ev olan Kadıköy'de yaşıyorum
                            Adam dersine calismis gelmis bu ne guzel bir ozgecmis anlatimi =o)

Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi

Yorum Yap

Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Annemin baba tarafı: Rize/Çamlıhemşinli Anne tarafı: Kıbrıs Limasol'lu. (Limasol şuan Güney Kıbrıs topraklarında, eskiden arada sınır yok diye orada iç içe yaşanırmış. Hatta bizim ki rahibe okulunda falan eğitim görmüş sonra gitmiş Karadenizli küfürbaz bir adama aşık olmuş) Bu iki kafadar evlenip tüm dünyayı gezerek yaşamışlar, Annem Almanya'da doğmuş 1.5 yaşındayken Tunus'a taşınmışlar, annem ilkokulu Tunus'ta okumuş, dayımda Tunus'ta doğmuş. Dünyanın hemen her yerini gezmişler, rahatsız ama keyifli bir hayat tarzları varmış.

Ben ise İstanbul Kadıköy doğumluyum, çocukluk dönemimde bir süre de Antalya'da yaşadım. Üniversite için gittim 6 senemde Kıbrıs'ta geçti, döndük tekrar kaldığımız yerden devam; doğduğum ev olan Kadıköy'de yaşıyorum
                              Çok güzel sonuna kadar okudum. Ancak biraz soy ağacı canlandı gözümde

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X