Aslı NDG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber ya Temmuz
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBağla artık şu adamı bak WhatsApptan yazmadın burdan oku barisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Abi tam uykuya dalıcam bi foruma bakayım dedim ki, Aren benim kapatılan satılık konusuna yetkisi dahilinde girmiş bir şeyler yazmış ki doğru da söylüyor cumartesi sanayide söyleseydin ya be abicim hazır elimizin altında da rx8 vardı :banghead:
Burdan dile getirdim çünkü konu kitli adminler yazıyor, ben yazamıyorum. Alen abi bu yüzden adminlik falan alabilir cevap yazılan konu çok hassas
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi tam uykuya dalıcam bi foruma bakayım dedim ki, Aren benim kapatılan satılık konusuna yetkisi dahilinde girmiş bir şeyler yazmış ki doğru da söylüyor cumartesi sanayide söyleseydin ya be abicim hazır elimizin altında da rx8 vardı :banghead:
Burdan dile getirdim çünkü konu kitli adminler yazıyor, ben yazamıyorum. Alen abi bu yüzden adminlik falan alabilir cevap yazılan konu çok hassas
Haci ya sen arkadan itisliye gectin diyeee milletide surukluyorsun ya da millet senin emek verdigim arabaya ozenip gidip alioo hemen birak bizimm can minican olarak kalsinsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUykum var ve açım ve bide pazartesi
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKayıp balık nemo nerelerdesin ya bi telefon çaksaydın bana yemekte yerdik nargilede içerdik bugün nargileye gidemedim tekelden puro aldım çikolatalı onu tüttürdüm
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen kayıp değilim sen kayıpsın sesin çıkmıyor
Yorum Yap
Yorum Yap