Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber ya Temmuz
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTrafikte sinirlenince ben:
[ATTACH]1593[/ATTACH]
via Tapatalk 4
sen trafikte araba kullanırken kaskta mı kullanıon admin abii =O)
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göstersen trafikte araba kullanırken kaskta mı kullanıon admin abii =O)
35KES99 via Tapatalk
Yorum Yap
-
ya telefon kaydettırmek ıcın elınde bosta pasaport olan varmı[CENTER]| www.ka-style.com |[/CENTER]
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEh, kiminin arabasi, kiminin kendisi gergin olabiliyor tabi
35KES99 via Tapatalk
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterzaten kansizim olan tum kanimi somurdu kizilay 2tane tahlil yapacak diye lanet olsun.. :@
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKotuye bisey olmazzz =o)
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterzaten kansizim olan tum kanimi somurdu kizilay 2tane tahlil yapacak diye lanet olsun.. :@
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryaslandik artik Shemsy bi ayak cukurdaymis bak..
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster2 poset kan verdik diye duygusala baglamasak konuyu
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterRahat ol hallettik o sıkıntıyı kargo yoldasigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoktor ne istiosan ye dedi pek mutluyum suan :thumbup:
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen takılaydın bana ya bak bende yiyorum herseyi bomba gibiyimsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap