Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber ya Temmuz
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Misafir cevap verdiŞu an bu yazıyı çok değişik bir ruh haliyle yazmaya çalışıyorum. Benim nerde olduğumu biliyosun adminim konuşturma.Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen kayıp değilim sen kayıpsın sesin çıkmıyor
Bir yorum yaz:
-
Ben kayıp değilim sen kayıpsın sesin çıkmıyorAslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKayıp balık nemo nerelerdesin ya
bi telefon çaksaydın bana yemekte yerdik nargilede içerdik bugün nargileye gidemedim tekelden puro aldım çikolatalı onu tüttürdüm 
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiKayıp balık nemo nerelerdesin yaAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUykum var ve açım
ve bide pazartesi 
bi telefon çaksaydın bana yemekte yerdik nargilede içerdik bugün nargileye gidemedim tekelden puro aldım çikolatalı onu tüttürdüm
Bir yorum yaz:
-
Oooooof Aren Oooooof :banghead:Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi tam uykuya dalıcam bi foruma bakayım dedim ki, Aren benim kapatılan satılık konusuna yetkisi dahilinde girmiş bir şeyler yazmış ki doğru da söylüyor
cumartesi sanayide söyleseydin ya be abicim hazır elimizin altında da rx8 vardı :banghead:
Burdan dile getirdim çünkü konu kitli adminler yazıyor, ben yazamıyorum. Alen abi bu yüzden adminlik falan alabilir cevap yazılan konu çok hassas
Haci ya sen arkadan itisliye gectin diyeee milletide surukluyorsun ya da millet senin emek verdigim arabaya ozenip gidip alioo hemen birak bizimm can minican olarak kalsin
Bir yorum yaz:
-
Abi tam uykuya dalıcam bi foruma bakayım dedim ki, Aren benim kapatılan satılık konusuna yetkisi dahilinde girmiş bir şeyler yazmış ki doğru da söylüyor
cumartesi sanayide söyleseydin ya be abicim hazır elimizin altında da rx8 vardı :banghead:
Burdan dile getirdim çünkü konu kitli adminler yazıyor, ben yazamıyorum. Alen abi bu yüzden adminlik falan alabilir cevap yazılan konu çok hassas
Bir yorum yaz:
-
Guzel bir gun aksamada iftar var hani yine essiz bir organizasyon olacak gibi
Bir yorum yaz:
-
Hayırlı günler herkese
Kumburgaz taraflarında kimse yok bizden galiba
Bir yorum yaz:
-
Kaç yerden haber bekliyoruz, hadi aç muslukların ucunu gelsin kaynaklar
Bir yorum yaz:
-
sukru atasehire yeni yer acmis oradaymis.. ben sozlesmeden sonra calissam simdi o kadar kaynagim bosa gitmesinAslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBağla artık şu adamı bak WhatsApptan yazmadın burdan oku bari
Bir yorum yaz:
-
Bağla artık şu adamı bak WhatsApptan yazmadın burdan oku bariAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeldim sukru ustaya simdi kopek gibi goturucem gari kebablari puahahaha
Bir yorum yaz:
-
Geldim sukru ustaya simdi kopek gibi goturucem gari kebablari puahahahaAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen takılaydın bana ya bak bende yiyorum herseyi bomba gibiyim
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiSen takılaydın bana ya bak bende yiyorum herseyi bomba gibiyimAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoktor ne istiosan ye dedi pek mutluyum suan :thumbup:

Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: