MINI Club TURKIYE Badgeli Fotolarımızı paylasalım
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI Club TURKIYE Badgeli Fotolarımızı paylasalım
Çöküş
X
-
Berna -
Evrim Ergin -
Hayırlı olsun biraz uzun sürebiliyor ellerinde hazır yoksa. Ama musteri ilişkileri cok iyi.Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben de cumartesi siparişimi verdim
kaç günde gelcek bakalım..
Yorum Yap
-
Eeee, emek verdik iyi iliskiler kurmak icin.... LISA Turkiye'yede gelecekmis bizi gormeye azicik daha siparis gelirse. Elden teslim yapacakmis.Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun biraz uzun sürebiliyor ellerinde hazır yoksa. Ama musteri ilişkileri cok iyi.
Yorum Yap
-
Berna
Artık bizi mi görmeye gelir onu bilememAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEeee, emek verdik iyi iliskiler kurmak icin.... LISA Turkiye'yede gelecekmis bizi gormeye azicik daha siparis gelirse. Elden teslim yapacakmis.
Yorum Yap
-
Otele gidince arsivden cikaram, sana yolluyam, sende ekleyen...Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaktan, Wishman Ozgur Sİmav, ee nerede resimler???
Yorum Yap
-
ok anlastıkAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOtele gidince arsivden cikaram, sana yolluyam, sende ekleyen...
Yorum Yap
-
tooncay -
tooncay
Yorum Yap
-
Evrim Ergin
23 Nisan'da verdiğim sipariş dün bana ulaştı.Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen daha alamadim! :S kac gunde gelir gobadge den alsam?!
yani 3 Mayıs'ta yani 10 günde
Yorum Yap

Yorum Yap