Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Rumelifeneri foto cekimi
Çöküş
X
-
brnx2
-
Ozanbalta
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKerem gardeşim sanırım gözünü şişirmem lazım asap Bana sözü var olm adamın ışıkçı ben olucam çok yatırım yaptım o işe, sana diyafram desem midene bakarsın, o yüzden boşver Bizim Alen'le ihtiyacımız var.
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar bosuna kavga etmeyin ben kendi isigimi kendim tutarim
Yorum Yap
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKerem gardeşim sanırım gözünü şişirmem lazım asap1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı OAtes tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdönerken sizi görmüştüm sarıyer tarafına doğru iniyordunuz güzel olmuş ellerinze sağlık.
Yorum Yap
-
brnx2
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbnim sana karşı beslediğim duyguları çip ettin sayın Brnx2
Ama o ışık işi benimdir benim olacak...
Dipnot: Ozan konuşturma beni şimdi ışık işi benimdir
Yorum Yap
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞuanda dediğimden pişman oldum seni kırdığım için üzgünüm, Öpsem barışır mıyız
Ama o ışık işi benimdir benim olacak...
Dipnot: Ozan konuşturma beni şimdi ışık işi benimdir
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterseni kırdığım için üzgünüm, Öpsem barışır mıyız1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
brnx2
-
brnx2
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar bosuna kavga etmeyin ben kendi isigimi kendim tutarim
Burada tecrube konusuyor heheyytsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap